Skocz do zawartości

PP Odpoczne.pl

lords

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie - ważna jest marka. Solidną posiada również TP, ale co z tego, skoro dają w ramach TD jedynie 2,48% prowizji. Odpoczne daje minimum 4%. Przy rezerwacjach na 10 tyś złotych to robi bardzo dużą różnicę. W tym momencie średnia wartość rezerwacji dokonanej w internecie przekroczyła już 5 tysięcy złotych. To naprawdę sporo...

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poziom sprzedaży w stosunku do liczby kliknięć nie jest u mnie jakiś rewelacyjny, ale mam zaskakująco dużą liczbę przekierować w stosunku do odsłon strony.

Wstawiajcie na swoje serwisy wyszukiwarkę - to działa najlepiej. Wiadomo jeszcze - w sezonie o sprzedaż znacznie łatwiej niż teraz. Od stycznia wszystko dalej powinno się fajnie kręcić ;-)

• 4 tygodnie później...

Ja miałem również brak kontaktu + nie działającą wyszukiwarkę. Po miesiącu odpiąłem reklamy - zarobek 0zł :)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Strona musi być tematyczna, by faktycznie zarabiać. Teraz jest grudzień, w zasadzie jeden z najgorszych okresów dla turystyki, bo wszyscy myślą o świętach ;-) Mimo wszystko wpadła mi rezerwacja. Korzystałem również z PP Travelplanet w ramach Tradedoublera. Teraz ucięli mi płatność za kliknięcia, więc teraz działam tylko na Odpoczne.

Xavi, tyle że u mnie wyszukiwarka wysyła w kosmos (tzn cokolwiek bym wpisał to wyświetla się strona główna) a pliki xml (bo miałem pomysł aby zintergować ich ofertę ze stroną) zawierają niekompletne dane w stosunku do oferty z odpoczne.pl. Do tego zupełny brak kontaktu.

Ogólnie pozostaje chyba tylko baner na stronę wstawić, bo inne rozwiązania na razie nie działają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności