Skocz do zawartości

PP Odpoczne.pl

lords

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczymy u mnie iframe działa doskonale, ale sobie go trochę usprawnie i podczepię pod mój serwer, żeby mi sie ze stroną ładnie komponował - narazie wygląda to tak i jest dobrze ;)

Jakiś prezent za zarejestrowanie się z refa :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Tak z ciekawości to jaki masz współczynnik konwersji w tym programie, tzn ile kliknięć na jedną sprzedaż trzeba wygenerować?

Dużo, ale to jeszcze zależy od konkretnego okresu.

W grudniu miałem po 200 przekierowań i tylko dwie rezerwacje, ale w sezonie jest o wiele lepiej.

Plusem jest to, że jeśli już ktoś składa rezerwację to na 80% dojdzie ona do skutku. Tak przynajmniej u mnie to wygląda.

Można zarobić i to całkiem fajnie. W tym pp dają najwyższą prowizję na rynku - od 4% w górę. Na TD maksimum to było bodaj 2,5%.

Są wypłacalni. Zresztą przecież prowadzi do znana marka, więc nie mogłoby to wyglądać inaczej.

Odpocznę ma już 4 czy 5 lat, bo występowali na moim pierwszym barcampie.

Nawet jeśli samodzielnie rezerwujecie wakacje dla siebie - załatwiacie to przez program partnerski odpoczne.pl i macie od 5 tyś 200 zł prowizji. Żaden pośrednik nie daje takich zniżek ;-)

Dokładnie to jest fajna sprawa ponieważ ceny wszędzie są takie same, a tutaj prowizja za 5k wychodzi około 220 brutto.

Korzystam z tego PP od początku września i na razie mam 3 rezerwacje - faktycznie mają najwyższe prowizje na rynku. W tej branży ważna jest marka. Jeśli jakaś firma, która powstała wczoraj zrobi PP i zaoferuje 7% to i tak będzie nic, bo nie ma szans na rezerwacje. Odpoczne.pl ma już znaną markę i dzięki temu rezerwacje się pojawiają.

Pojawiają. Widziałem statystyki i już sporo osób zarobiła cztero cyfrową kwotę.

Jestem w programie od wiosny i nie mam jeszcze żadnych rezerwacji :(

Napisz do mnie na PW chętnie podpowiem, bo może coś można robić lepiej niż obecnie to robisz.

Kilka osób pytało czy wypłacają. Tak sam widziałem ile osób dostało już wypłatę zresztą potwierdzają to inni w tym wątku.

Ja miałem już wypłatę.

adamtepl - a posiadasz serwisy w tej tematyce? Przy jakiej licznie przekierowań nic nie zarobiłeś?

Mieliście jakiś kontakt z kimś odpowiedzialnym za pp w odpoczne.pl?

Napisałem 2 maile i żadnej odpowiedzi. Poziom obsługi delikatnie mówiąc: niski... chyba więc zrezygnuje i poszukam czegoś innego.

Również mam ten sam problem, tzn zerowy kontakt mailowy.

Dotyczy on tego, że nie działa mi ich aplikacja na hostingach które posiadam.

Ja miałem również brak kontaktu + nie działającą wyszukiwarkę. Po miesiącu odpiąłem reklamy - zarobek 0zł ;)

Faktycznie kontakt był mocno utrudniony, ale teraz jest już inaczej ponieważ pomagam Marcinowi Olczykowskiemu (właścicielowi) w kontakcie z partnerami dlatego jeżeli macie jakieś pytania to piszcie bezpośrednio do mnie.

Szczerze polecam ten program partnerski, można zarobić konkretne kwoty, gdyż prowizje są wysokie.

Jeśli tylko mamy stronę powiązaną tematycznie - lepszej oferty nie ma :)

Dokładnie, nie ma lepszego programu pp turystycznego na polskim rynku (narzędzia + największe prowizje). A ceny wycieczek są takie same wszędzie czyli nie dlatego, że odpoczne jest najdroższe i daje więcej.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

@freakyphobos dużo zależy od tego jaki to ruch i z jakich fraz. Jeżeli mocno stargetowany to jest bardzo przyjemnie. Można wysyłać ruch na konkretne zapytania w wyszukiwarce na odpoczne.pl np. wczasy w egipcie w lipcu 2012 w hotelach z 4 i więcej *, wylot z warszawy.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

@freakyphobos zacznij od fraz mniej konkurencyjnych na nich możesz sam sobie ładnie przetestować. Zdradzę Ci, że first minute się powoli kończy i prawdziwy boom na rejestracje zacznie się w ostatnim tygodniu kwietnia. Dlatego ja teraz zaczniesz stawiać to akurat w odpowiednim czasie wypłyniesz na topy :D

Testowałem przez 3 miesiące (maj-lip), wychodziło ok. 100 unikalnych przekierowań z wyszukiwarki dziennie, ale nie zanotowałem żadnej rezerwacji. Może coś robiłem źle albo za mało dałem mu szansy :rolleyes: Też jestem ciekaw jaki ruch trzeba generować, żeby pojawiły się rezerwacje.

Polecam unikalne naklejki ścienne i fototapety.

Profesjonalne i sprawdzone klimatyzatory do domu i firmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności