Skocz do zawartości

[info] Już jest dostępna wersja Firefox 4

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

»Świeży, nowy wygląd

»Ekscytujące nowe funkcje

»6 razy szybszy niż Firefox 3.6

https://www.mozilla.com/pl/firefox/

Wygląda ciekawie....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@yokokeke - możesz rozwinąć swoją enigmatyczną wypowiedź ;)

Czy tak sobie piszesz by coś napisać B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

mnie wkurza chwilowo w sumie tylko 1 rzecz w nowej wersji, mianowicie zmieniona kolejność menu kontekstowego pod prawym przyciskiem myszy dla linków, przez pomyłkę ciągle otwieram wszystko w nowym oknie zamiast nowej zakładce :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

mnie wkurza chwilowo w sumie tylko 1 rzecz w nowej wersji, mianowicie zmieniona kolejność menu kontekstowego pod prawym przyciskiem myszy dla linków, przez pomyłkę ciągle otwieram wszystko w nowym oknie zamiast nowej zakładce :)

a już myślałem, że tylko ja tak mam (strasznie mnie to wkurza) no i jeszcze przycisk przeładowania strony wylądował po prawej stronie co też mi nie odpowiada :-(

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Ja na razie poczekam na wersje 4.1, bo zaraz sie masa bledow znajdzie. Poza tym do tego czasu dostosuja wiekszosc pluginow.

Również poczekam jeszcze trochę, bo zrobiłem update na drugim komputerze i nie jestem zadowolony, że wszystkie wtyczki jeszcze nie działają.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

przez pomyłkę ciągle otwieram wszystko w nowym oknie zamiast nowej zakładce

To nie klikacie linku środkowym klawiszem (rolką) lub z przytrzymaniem ctrl żeby to zrobić? ;)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

przez pomyłkę ciągle otwieram wszystko w nowym oknie zamiast nowej zakładce

To nie klikacie linku środkowym klawiszem (rolką) lub z przytrzymaniem ctrl żeby to zrobić? !!!

Też miałem z tym przez moment kłopot.

@Veal dzięki za ten skrót, nie znałem go. W sumie rzadko interesuje się skrótami, i widzę, że to jest błąd ;)

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Ja używam ff4 jako pierwszej przeglądarki od 10 bety - w tym czasie tylko raz musiałem uruchomić 3.6

włączenie dodatków można wymusić przez https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon...ility-reporter/ (polecam czytać komentarze, czasem trzeba pogrzebać w about:config) i 90% działa prawidłowo

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności