Skocz do zawartości

Google: wyniki wyszukiwania

eno

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na samym poczatku chcialbym zaznaczyc, ze jestem dosc swiezy i prosze o nie traktowanie mnie przemoca slowna lub bardziej nieludzka forma znecania sie nad uzytkownikiem czyli warnem. Przechodzac do sedna, zakladam ten temat poniewaz poszukuje informacji, wskazowek lub czegokolwiek innego na temat wyswietlania strony w wynikach wyszukiwania google; chodzi mi dokladnie o stworzenie czegos na wzor tego na zrzucie ponizej:

https://oi51.tinypic.com/xf53a.jpg

a konkretnie o linki do podstron pod 'glownym linkiem' strony. Probowalem szukac ale nic z tego nie wyszlo, nie wiedzialem nawet jakich dokladnie fraz uzywac w poszukiwaniu jakiegos artykulu dotyczacego czegos takiego. Jesli ktos wie cos na ten temat to bede wdzieczny za wszelkie przekazane informacje oraz rady.

Google samo dodaje owy linki jesli uzna je za sluszne, a kiedy uznaje to za sluszne ? Prawdopodobnie jak domena jest dosyc stara, ale to dane nie potwierdzone. W wiekszosci przypadkow owe strony maja juz swoj wiek i sa bardzo popularne. Na pewno duza zasluge maja tutaj breadcrumbs, przyjazne linki. Po tym jak Google uzna ze warto wyswietlac owe linki pod wynikiem wyszukania, mozna je edytowac za pomoca Google Webmaster Tools.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności