Skocz do zawartości

Zaplecze

zadzior89

Rekomendowane odpowiedzi

domeny można też zostawić aż spadną, wstawić w dropped do przechwycenia - wówczas płacisz 25 zł (ewentualnie 40,-)

tylko nie warto ryzykować tego postępowania z lepszymi domenami, jedną tak straciłem, poza tym resztę właśnie tak "odnawiam"

Kolego to była dobra technika ale 5 lat temu. po co Ci to w ogóle? do czego? nic Ci to nieda
co masz na myśli - blasty czy tworzenie tematycznego zaplecza jest bez sensu bo "to było dobre 5 lat temu"

co masz na myśli - blasty czy tworzenie tematycznego zaplecza jest bez sensu bo "to było dobre 5 lat temu"

Zarówno blasty jak i tworzenie zaplecza jest do dzisiaj podstawą pozycjonowania więc kolega napisał bzdurę by podnieść niektórym ciśnienie.

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

@Tomekmiodek

Kolego to była dobra technika ale 5 lat temu. po co Ci to w ogóle? do czego? nic Ci to nieda

Wybacz ale w tym momencie podważyłeś wszystkie informacje które na tym forum zdobyłem

____

Generalnie chodzi mi o jakiś trick który pomoże mi się przebić, bo konkurencja nie wydaje sie zbyt mocna a nie umiem pocisnąć powyżej 10 miejsca

Grafik komputerowy zaprojektuje ciekawe layouty, dodatkowo możesz skorzystać z usług projektowania logo które wykona agencja interaktywna katowice.

Jeśli potrzebujesz konkretne rozwiązanie e-commerce zobacz sklep internetowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności