Skocz do zawartości

".eu" szansa na szybki biznes?

sven

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie domena ma najmiejsze znaczenie. Ja zawsze kupuje 2-3 literówke ( taką aby łatwo zapamietać ) i daje na niej subdomeny. Możesz sobie walnąć cokolwiek "zakupy" "google" "nike", bardziej wartościowe od domeny jest dobry pomysł wypromowanie go i stałe aktualizacje.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Acha tylko jeżeli ktoś myśli że jest kozak i sobie wykupi w pierwszym dniu rejestracji super domene np. nike.eu, adidas.eu, rebook.eu, cocacola.eu itd. to niech nie robi sobie nadziei ponieważ niektóre domeny .eu których nazwa to zastrzeżona nazwa danej firmy mogą być tylko przez nią zarejestrowane. A szkoda :blush: Fajnie by mieć nike.eu :D

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

A powiedzcie mi jak sprawa wygląda z rezerwacją gdy mam zarejestrowaną firmę pod nazwą "To Jest Nazwa" (przykładowo) i zarezerwowałem sobie domene www.tjn.eu - od pierwszych liter nazwy.

Czy jeśli nikt inny nie posiada firmy nazwanej TJN (sam skrót) to ja mam do tej domeny "największe prawa"?

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności