Skocz do zawartości

[Sprzedam] [Wykonam] Bazy danych

N3stor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do zaoferowania dla Was bazy danych firm oraz bazy danych adresów

e-mail do osób prywatnych oraz mejle do firm. Bazy liczą sobie sporą ilość rekordów.

Większość baz danych które posiadam ma ponad milion rekordów.

Jeśli poszukujesz bazy danych firm (branże, województwo, dokładny adres, nip, regon, email, www, itp),

a może interesują cię kontakty e-mail (zarówno do firm, instytucji, lub osób prywatnych) w sporej ilości, aktywne

i prawdziwe. Pewnie znajdą się też osoby które będą potrzebowały również bazę katalogów (seokatalogów) np. z podanym PR strony, czy słowami kluczowymi. Poszukujesz bazy z konkretnej branży, np. samochodowej, turystycznej. Nie możesz znaleźć gotowej bazy noclegowej, czy bazy która zawiera restauracje, pizzerie i miejsca gdzie można dobrze zjeść. Zajmuję się pozyskiwaniem i tworzeniem baz danych, wykonując je profesjonalnie jak i również tanio. Jeśli poszukujesz jakiejkolwiek bazy danych to napisz do mnie. Jeśli aktualnie nie posiadam takiej bazy która Cię zainteresuje to jestem w stanie stworzyć (w większości przypadków) taką bazę na zamówienie. Moja oferta sprzedaży jest w miarę bogata. Więcej szczegółów pod adresem kadmin1024@gmail.com GG: 10211134 ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH JEDYNA TAKA OFERTA W SIECI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności