Skocz do zawartości

Problem z wdrożeniem płatności na 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, robiłem wszystko jak w tym temacie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...amp;mode=linear

I jest kilka błędów.

1. NIe moge dodac kodów, przy dodawaniu wyskakuje:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxx/domains/xxx.pl/public_html/otwarty_admin/kody.php on line 59

2. przy dodawaiu wpisu na górze strony jest:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxx/domains/xxx.pl/public_html/otwarty_disp/op.php on line 457

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxx/domains/xxx.pl/public_html/otwarty_disp/op.php:457) in /home/xxxx/domains/xxx.pl/public_html/otwarty_disp/funkcje.php on line 580

Bardzo proszę o pomoc, naprawde mi na tym zalezy męczę się już drugi dzien...

Znalazłem błąd, dodawałem źle tą tabelę, miałem inny prefiks. Teraz jest ok, tylko jeszcze jeden problem - dodam wpis z poprawnym kodem, liczba niekatywnych wpisów się zwiększyła z 3 do 4 ale wpisy są tylko 3 i nie ma żadnego nowego.

Prosze o pomoc, pozdrawiam.

dodam, ze próbowałem również na subdomenie, wlepiłem tam wszystkie pliki które są w tamtym temacie czyli na ktorych teoretycznie powinno działać ale to samo - wszystko gra pozatym ze wpis nie dodaje sie do nieaktywnych, po prostu go tam nie ma, zmienia się jedynie cyfra niaktywnych..

EDIT

SPróbowałem wyłączyć modercje i ta sama sytuacja, jednak gdy wejde do tej kategorii co miał w niej być wpis zamiast niego wyskakuje taki błąd:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/loudseox/domains/xxx/public_html/otwarty_disp/pod.php on line 168

Ta linijka to: foreach($links as $item) {

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności