Skocz do zawartości

Czy ktoś korzystał z usług tego forumowicza

Youngster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,

czy któryś z forumowiczów korzystał z usług użytkownika forum :"proMNG" . Oferuje w dziale zlecenia wykonanie zapleczówek pod swl na katalogach. Jestem ciekaw jak wygladała jakosć a głównie terminowość waszych zamówień. Za wszelkie info z góry dziękuje. Pozd

Pytałem o przykłady, dostałem:

Edir.akuku.warszawa.pl

katalog.amore.warszawa.pl

Dirkat.abrakadabra.warszawa.pl

Czyli jedna baza wrzucona w różne szablony

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

Kupilem u niego jeden taki pakiet za 50zl na sprobowanie. Ogolnie zenada, strony bardzo slabo sie indeksuja, a kwestia ich postawienia to 30 minut. Nie sa w zaden sposob unikalne, niektore sa w ogole niepoprawnie zrobione (np. nie czytaja arkusza stylow). Kiedy zwrocilem mu na to uwage, powiedzial, ze to bez znaczenia bo to i tak strony zapleczowe. Pozniej pisal do mnie jeszcze chyba z 5 razy i oferowal zrobienie zaplecza za 30zl. To jakis dzieciak, ktory szuka latwej kasy niskim nakladem pracy. Szkoda sobie glowe zawracac.

prosta zasada = chcesz mieć dobrze wykonaną pracę, zapłać takim co szanują swoją pracę i może nie biorą niskich cen ale na pewno będziesz mieć dobrze wykonaną pracę (hmmm najlepiej prosić o przykłady, jak będzie wyglądać takie o to zaplecze i wtedy wiadomo co się oczekuje) + gotowy opis co się oczekuje, jeśli nie jest zgodne z opisem (po prostu zażądaj zwrotu za nie poprawnie wykonane zlecenie, jeśli nie wpłaciłeś zaliczki to po prostu masz prawo odmówienia zapłaty z uwagi na źle wykonane zlecenie)

czym taniej tym gorzej (tak jest w większości przypadków, jeśli ktoś chce np. zrobić sobie coś do portfolio : możesz wyłapać coś tanio albo nawet za 1 PLN)

p.s. jeśli widzisz, że zleceniobiorca może wydawać się niekompetentny (np. niska cena, słaby opis usługi lub nawet słabo wyglądające poprzednie prace) po prostu rezygnujcie z takich ofert i po sprawie

proście o rachunek, f-vat albo aukcję allegro i wtedy zawsze macie szanse to rozwiązania sporu z uwagi na kompletny opis zlecenie

zostań konsultantką oriflame i oriflame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności