Skocz do zawartości

Nowy katalog SEO-IMS

AFP

Rekomendowane odpowiedzi

@seo.group - Pracuje nad kategoriami, jak przygotuję wrzucę wszystko jednego dnia.

@martinewg - Zmieniłem, wpisy są bezterminowe.

@maq123 - Dodam większe miasta przy imporcie kategorii.

@vspak - podaje powody odrzuceń, w kilku przypadkach popełniłem błąd z powodu małej znajomości programu.

@adiectus - Tak jak wspomniałem w pierwszym poście, to mój pierwszy katalog na nowej domenie, ale będę o nią dbał i szybko nie zniknie.

Ponadto, pracuję nad grafiką, kolorystyka brąz i złoto, ale nie powinno być zażące. Niestety ze względu na ograniczony czas trochę to wszystko się przeciąga.

Mam jeszcze jedną domenę z PR=2 (www.nopay.pl) i zastanawiam się również nad postawieniem na niej katalogu (do weekendu powinna już działać), pod warunkiem, że ktoś z większym doświadczeniem podpowie, czy to dobry pomysł.

Jeśli macie jeszcze jakiś uwagi to zapraszam, chętnie wprowadzę kolejne zmiany.

Dobrze, że się odezwałeś, bo to znak, że razem z Tobą i katalog nadal żyje i będzie rozwijany !!! Co do nowego katalogu, to jeżeli chcesz tylko na chwilę coś wrzucić na wolną domenę, to nie ma to sensu, a jeżeli masz w planie coś stałego, to jak najbardziej jestem za :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności