Skocz do zawartości

[Wykonam] Pisanie tekstów

Gość cisu80

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś mam do zaoferowania napisanie tekstów preclowych lub na stronę www. Ceny nie są zbyt wysokie(mam nadzieję:D Ale pamiętajmy, że ja również jestem człowiekiem i można się ze mną dogadać.

Cennik:

1. Precle 1000zzs - 1zł

2. Artykuł 1000zzs - 2zł

Poniżej przedstawiam próbki swoich możliwości, dzięki temu będziecie mieli Państwo lepszy pogląd na moje umiejętności:

Teksty preclowe:

Słowo klucz: GIMP

Trochę o Gimp'ie

Z pewnością multum z Was już o nim usłyszało , a zapewne Ci, którzy interesują się projektowaniem grafiki. Mowa oczywiście o darmowym programie do edycji grafiki komputerowej, jakim jest Gimp. Oparty na licencji GPL jest obecnie najpopularniejszą wśród użytkowników konkurencją płatnego Adobe Photoshop, kosztującego niemal 3000zł.

Rampa kapitałowa może być dla zwykłych użytkowników nie do przeskoczenia i dlatego też Photoshop jest programem stworzonym dla projektujących grafikę zawodowo, bo im inwestycja w ten program na pewno się opłaci. Nie oznacza to, że Gimp jest programem, na którym nie można projektować dużych projektów. Wręcz przeciwnie, dobrze się do tego nadaje, natomiast nie da się ukryć, że jego zdolności się w pewnym momencie zatrzymuje.

Nie mniej jednak, jest to świetna opcja, dla wyżej wymienionego odpłatnego odpowiednika. Bardzo dobrze nadaje się na początku ścieżki grafika komputerowego, gdyż pozwala opanować dużo ciekawych technik oraz operować warstwami, które kiedyś na pewno okażą się przydatne i co ważne będziemy naszą naukę mogli spożytkować także w Photoshopie, gdyż Gimp wbrew pozorom nie jest od niego bardziej skomplikowany od niego tak bardzo jeśli bierzemy po uwagę wygląd interfejsu.

Zapraszam do kontaktu pod adresem: pawe09@interia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności