Skocz do zawartości

Prośba o pomoc do fachowców:)

janeczek__

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Otóż mam taki problem:

Moja strona jest wypozycjonowana na nr 1 w "normalnych wynikach" googla, na interesujące słowa kluczowe i to jest ok.

Kiedyś była też w "pinezkach" na literce A

Spadła, w wyniku zmiany nr telefonu na daleką pozycję 20-30 i tam siedzi.

Kiedyś zadałem już to pytanie na tym forum, jednak nikt mi nie pomógł - zresztą upłynął już tak długi czas od tego spadku (ponad pół roku), że wątpię aby to była "chwilowa" zmiana. Po prostu spadło i już.

Pytanie brzmi:

Jak pozycjonować stronę w pinezkach aby poszła choć trochę w górę. Proszę o jakiekolwiek rady, nawet takie które będą wymagały wysokiego nakładu pracy.

Dziękuję.

Przede wszystkim linkować stronę, poprawić meta tagi oraz linkowość na regionalnych stronach np.:

jesli strona dotyczy firmy w Wa-wie to linkowac na regionalnych branżowych stronach

Pamiętaj , aby dane teleadresowe wpisów były takie same jak w GM!

Nie masz pomysłu jak zdobyć linki? Sprawdź z czego linkuje konkurencja!

Wpisz w Google Maps frazę, na którą chcesz być w topie i sprawdzaj wpis po wpisie skąd linkują. Ja w ten sposób zdobyłem sporą listę katalogów Firm, które Google indeksuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności