Skocz do zawartości

przekierowanie podstrony na subdomenę

gav3l

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od 1,5 roku pozycjonuje podstronę (nazwijmy ją "podstrona.html"), pozycjonuję długi ogon uzyskując 500 UU (już odfiltrowane, przez stat24) z 300-400 fraz

Mam jednak koszmarnie niską konwersję przez mało przekonującą ofertę na tej podstronie.

Zleciłem więc copywriterowi napisanie profesjonalnego tekstu ofertowego. (Dostanę go w ciągu kilku dni)

Przy okazji zrobię też przekierowanie 301 z podstrona.html na nowo otworzoną subdomenę podstrona.domena.pl

W jakim celu? Chcę po prostu wreszcie mieć możliwość dodawania strony do wszystkich katalogów - lepiej (bardzo) późno niż wcale :)

Na subdomenę przekieruję też kilkanaście artykułów tematycznych które obecnie są na domenie

Oczywiście zaktualizuję ważniejsze linki na preclach (i postaram się jak najwięcej też tych mniej istotnych)

Mam do Was w związku z tym dwa bardzo istotne dla mnie pytania:

Potraficie orientacyjnie powiedzieć ile prawdopodobnie stracę mocy?

Może korzystniej byłoby gdybym najpierw zrobił przekierowanie na subdomenę, a później, po jakimś czasie, wstawił nowy tekst?

Liczę na Waszą pomoc

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności