Skocz do zawartości

seok nówka...

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

u mniepod chrome, tez wywala bład linku po kliknieciu w dodanie strony po wypełnieniu formularza, ale strona się dodaje.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

a ja nie mogę nic dodać z opery z innych nie próbowałem jeszcze.

Wyskakuje taki błąd:

Not Found

The requested URL /dodaj_strone/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at b-web.pl Port 80

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Ciekawa inicjatywa z tym szablonem - ładnie i schludnie się to prezentuje, a zarazem katalog jest bardziej oryginalny od pozostałych na skrypcie SEOKatalog. Poza tym - jak już ktoś tutaj głosi - seoków nigdy za wiele :)

Linkuj i dobrze go prowadź a będzie super. Oczywiście strony dodane.

Silver - wszystko gra, lekkie opóźnienie z tymi mailami - zaakceptowałeś błyskawicznie co zauważyłem, mail przyszedł po 20 min (może klient mi muli)...

Bardzo fajny katalog, btw. wpisy już podlinkowane, 3maj moc i pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności