Skocz do zawartości

Nowy panel w home

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Zalogowałem sie do home.

nowy panel.

ciekawie wygląda.

jest bardziej czytelny i intuicyjny.

widze pare patentów skopiowanych z godaddy ;)

Dobrze by było żeby również się poprawiła jakość pomocy.

a Wam się podoba nowy panel home?

Mi osobiscie się nie podoba, ale to chyba kwestia związana z przyzwyczajeniami. Wcześniej jak wszedłem to wiedziałem co i jak, a teraz trace czas by to od nowa poodkrywać. Wizualnie oczywiście jest lepiej, tylko czy w zarządzaniu całym tym bajzlem to jest najwazniejsze?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Gdyby zrobili lepszą ofertę i do tego dołożyli nowy panel, to ok, ale sama zmiana panelu... No fajnie, ale... Jakoś mnie to nie bawi ;)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Ten panel to koszmar...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mi się nie podoba poza tym po co nowy panel jak funkcjonalność ta sama praktycznie tylko w innym opakowaniu.

Tylko po co się tym wszędzie chwalić :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności