Skocz do zawartości

Twój link na stronie PR=4

kos

Rekomendowane odpowiedzi

Umieściłem to ogłoszenie w sekcji "Ogłoszenia i zlecenia" ale widzę, że tutaj jest jego miejsce. Przepraszam za pomyłkę - jestem tu nowy.

Wymienię się linkami ze stronami o tematyce turystycznej, krajoznawczej lub biznesowej dotyczącej lokalnych produktów.

www.okolica.pl stan na 20.09.2004

PR = 4.

Ilosć odsłon wszystkich stron w serwisie ok 3500/dzień

Ilość dodań do ulubionych ok. 30/dzień

Ilość stron przypadających na jedną wizytę ok. 15

Ilość bezpośrednich wejść (z paska, z emaila, z ulubionych) - 25% całości

Jeśli Twoja strona prezentuje cokolwiek, co jest ściśle związane z jakimś miejscem geograficznym na terenie Polski (strony miejscowości, mapy,regiony,lokalne produkty, kuchnia,wydarzenia itp.) to umieszczę ją w linkowisku. Dodatkowo na głównej stronie (a w przyszłości na innych podstronach) będzie wyświetlane 10 losowych linków z tego podręcznego ktalogu. Nie wymagam od Ciebie, żebyś umieścił mojego linka w ściśle określonej lokalizacji lub stronie z wysokim PR.

Zajrzyj tutaj i zdecyduj czy jest to dla ciebie interesujące

https://www.okolica.pl/promuj.php

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności