Skocz do zawartości

Nie mogę zalogować się do systemu firmowego ze swojego komputera

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni próbuje zalogować się do systemu firmowego i zawsze wyskakuje mi, że nieprawidłowe hasło lub nazwa użytkownika. Jak loguje się do serwera to jest dobrze, jak do wspamera pojawiają się problemy. Na innym laptopie mogę się zalogować ale tamten laptop ma zepsutą matrycę.

Próbowałam już wyczyścić ciasteczka, usuwałam hasła, ściągnęłam inną przeglądarkę i jak loguję się do tego wspamera to hasło i login nie są wyczyszczone, są takie same. Zresztą jak wpisuje jeszcze raz to też jest napisane że błąd.

Czy mógłby mi ktoś pomóc? Do czwartku muszę jeszcze napisać 80 tekstów w systemie i nie wiem co zrobić. Ze strony firmy mówili, że nie mogą mi pomóc, skoro mogę się logować z innego laptopa.

Ale z tego komputera, który teraz odmawia współpracy?

żeby nie nabijać postów:

Pierwszy raz sponsorem takiego problemu był antywirus, kolejny raz miałam tego typu przeboje po wymianie sprzętu i tu nie obeszło się bez pomocy "firmy" - musieli "czarować", żeby nowy sprzęt uwierzytelnić.

@-->->----

Ale z tego komputera, który teraz odmawia współpracy?

Tak, z tego komputera z którego teraz nie mogę, wcześniej logowałam się prawidłowo.

Z nowo wygenerowanego hasła również nie mogę się zalogować.

Spróbuj przeczyścić komputer CCleaner'em.

Jakiego używasz antywirusa - możne moduł blokowania stron masz włączony :)

CCleaner powinien pomóc ;)

Zależy od antywirusa, np. na sofcie Malwarerebytes'Anti-Malware (PRO) jest w zakładce ochrona ;)

44881454.png

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności