Skocz do zawartości

Nie mogę zalogować się do systemu firmowego ze swojego komputera

messina

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego ie6? Ja na tym drugim laptopie mogę się zalogować właśnie przez internet explorel. Może dlatego że to ie, a nie że inny komputer? Tylko że u siebie nie mogę ściągnąć ie.

To może spróbuj wyższą wersją. Większość takich firmowych systemów jest pisana na wynalazkach M$ których twory są obsługiwane tylko przez ie.

nihil fit sine causa

ściągnęłam ten Ccleaner i usunęłam wszystko z jednej przeglądarki mozilla (mam więcej przeglądarek) i z systemu - kosz, pliki tymczasowe, zrzuty pamięci, fragmenty plików Chkdsk, pliki dziennika windows - to zaznaczyła. Więcej bałam się usuwać. Ale to nic nie dało. Powinnam usunąć coś jeszcze?

W zakładce Cleaner zaznaczasz wszystko oprócz zaawansowanych, tam wybierasz:

47462129.png

W rejestrze zaznaczasz wszystko.

Przeczyść maszynę parę razy, na pewno nie zaszkodzi :)

I nadal masz zapełnione pola logowania po wejściu na stronę, czy są puste :P

Piszesz że próbujesz zalogować się z Mozilli, spróbuj z innych przeglądarek np. Opery.

Nie napisałaś jakiego używasz antywirusa i ew. firewalla :)

messina, weź zadzwoń do dostawcy netu, powiedz*, ze masz nowy sprzęt i problemy z logowaniem do niektórych portali (nie mów do jakich) bo z tego co piszesz problem leży poza Twoją mocą. Miewam takie jazdy kiedy przerzucam się ze stałego łącza na orange i przeważnie idzie właśnie o ustawienia połączeń.

@-->->----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności