Skocz do zawartości

Pani Kalina z Interii

mjr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak napis zna boksy@interia.pl jak pamietam.

Ze dostles oferte, jak pote4stujesz wyslij swoje jakies uwagi wzgledem systemu.

Z tego co wiem to zaloz konto, wyslij na jaki login zalozyles i zglos to na tego meila, napisz ze dostales of na PW.

Pozdrawiam

potestowac zawsze mozna!

Tak napis zna boksy@interia.pl jak pamietam.

Ze dostles oferte, jak pote4stujesz wyslij swoje jakies uwagi wzgledem systemu.

Z tego co wiem to zaloz konto, wyslij na jaki login zalozyles i zglos to na tego meila, napisz ze dostales of na PW.

Pozdrawiam

potestowac zawsze mozna!

106755[/snapback]

No nie zupełnie ;) Zainteresowanych prosze o kontakt na PW. Tam podam swój mail i szczegóły dotyczące zakładania i doładowania konta.

Pozdrawiam,

Kalina

;-) a no tak, mozesz ;-) pisac na PW widzsz ja gafa.

Ale uwazaj bo wielki brat czuwa i zapuszcza czasem forum inwigilatora i moze zerkac co piszesz.

A tak na powaznie.

Ja mam sugestie :-) eee, zostawie je na pozniej, moze bedą wiecej warte ;-).

Skoro wszyscy mowie ze 50dych to mało.

Cholera ja to sie zawsze szybko sprzedam ;)

Mogłem mówić 100, stowka ;-)

Zartuje oczywiscie.

Pozdrawiam

ps. tak czy tak odpowiedz jest pisz na PW do Pani Kaliny nie pisz do Szooka czasem ;-)

Przebrnąłem przez 2 tematy popijając sok z pomarańczy zawierający 100% dziennej porcji witaminy c, oraz podjadając dobre polskie wyroby cukeiernicze. Dobra przejde do sedna bo jeszcze zaczne generować content i robić konkurencje szook'owi :-)

Więc jak oferta jest dla tych którzy otrzymali w dniu wczorajszym PW czy dla wszystkich? Bo przeczytałem skrajne opinie i teraz nie jestem pewny :| a chyba nie tylko ja mam wątpliwości.

Pozdrawiam

Piotr

Więc jak oferta jest dla tych którzy otrzymali w dniu wczorajszym PW czy dla wszystkich? Bo przeczytałem skrajne opinie i teraz nie jestem pewny :| a chyba nie tylko ja mam wątpliwości.

Oferta skierowana jest do wszystkich. Nie otrzymali jej wszyscy ponieważ konto zostało zablokowane.

Pozdrawiam,

Kalina

Hej!

Troche nie na temat ale.. pokaze wam pewien scenariusz:

Jakas firma slyszala, ze dobra reklama sa boksy w interii i jest nimi zainteresowana.

Wchodza na www.interia.pl i.. nie wiedza co dalej. Ale od czego jest wyszukiwarka: wpisuja "boksy" i co widza: pozycja 1 - OnetBoksy, 2 - WP Boksy, 3 - jakas strona i wkoncu 4 boksy interii.

Jest duze prawdopodobienstwo, ze w ten sposob wielu potencjalnych klientow przejdzie od onetu czy ew. wp.

Wniaski pozostawiam wam.

Pozdrawiam.

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

...Niestety ta została zgnojona i zbanowana na tym forum ;) z poklaskiem paru, co raczej nie powinni tyle pisać.

Oj....

Prawa kazdy ma takie same... czy ja tez móglbym tak spamowac i nie dostałbym bana ? NIE. Dostałbym go jak kazdy inny! Tak samo jak P. Kalina. Pani Kalina (szacunek dla niej za koncowa postawę) moze zalogowac sie na innym niku... i rozpoczac normalną dyskusje...

Nie ma to znaczenia czy to P. Kalina czy ktos inny.. ban był sluszny - choć można nad tym ubolewać.

Nikt nie powinien byc inaczej traktowany... nikt!

[edyta]

Ot... widzę, że P. Kalina powróciła.. :P

Hej!

Troche nie na temat ale.. pokaze wam pewien scenariusz:

Jakas firma slyszala, ze dobra reklama sa boksy w interii i jest nimi zainteresowana.

Wchodza na www.interia.pl i.. nie wiedza co dalej. Ale od czego jest wyszukiwarka: wpisuja "boksy" i co widza: pozycja 1 - OnetBoksy, 2 - WP Boksy, 3 - jakas strona i wkoncu 4 boksy interii.

Jest duze prawdopodobienstwo, ze w ten sposob wielu potencjalnych klientow przejdzie od onetu czy ew. wp.

Wniaski pozostawiam wam.

Pozdrawiam.

106845[/snapback]

oj uważaj bo Pani Kalina wyciągnie wnioski i zacznie sie ręczne sterowanie w wynikach ;)

i dajcie sobie juz spokój dyskusji nad formą przyłaczenia sie do forum Pani K.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zacznie sie ręczne sterowanie w wynikach 

Nie zacznie się, nie zacznie :hi: Jak wszyscy wiedzą Interia ma wyszukiwarkę Google. Mogę zagwarantować, że wyniki nie są i nie będą skutecznie podwyższane czy zaniżane. Kupno boksu lub zrezygnowanie z kampanii reklamowej nie ma i nie będzie miało żadnego wpływu na znikanie z wyników wyszukiwania.

oj uważaj bo Pani Kalina

Kalina, po prostu :)

Pozdrawiam,

Kalina

Ale to chyba nie jest negatyw ze na boksach interii są boksy WP i Onetu.

To tylko pozytyw jak dla mnie - to ewidentnie świadczy o tym że konkurencja dostrzega boksy interia jako konkurenta i jako dobre pole emisji reklam tym samym postanowiła wykupić boksy w interii.

A to że boks interii w boksach interii jest 4 to nastepny pozytyw że Interia mimo iż mogłaby wsadzić swojego boksa na 1 pozycje nie robi tego dając czyste pole dla osób chcących płacić za reklamę.

Ten błąd Interia zrobiła jedynie względem katalogu który organizacyjnie jest straszny - większość to strony interia na początku, czyli można powiedzieć że katalog stron interii w sensie dosłownym.

Tak czy tak każde pole emisji jest dobre.

Bo niby czym ma się różnić emisja w google w onecie czy wp - niczym a szczegolnie na stronach partnerskich.

KLIK to klik i takie jest nasze założenie kiedy zakładamy boksa - chcemy zdobyć ruch.

Jeżeli następuje on z interii to jest tak samo skuteczny jak z google.

Tutaj jedynie należałoby przeprowadzić badania nad skutecznością czyli co nastąpiło po KLIKU.

Jak sądze Onet,Wp,Interia generują wyższą sprzedaż na stosunek klieknięć jedyny problem to tylko mały zasięg tego typu systemów reklamowych.

Jak dla mnie jest to poprostu kolejne pole emisji reklam - cena standard, najważniejsze by były jakieś dodatki, narzędzia i skuteczność boksów nie przeliczana tylko na KLIK.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności