Skocz do zawartości

Szkolenie / warsztat z podnoszenia CTR

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego, to nie są moje "teorie".

Od 5 lat żyję z samego Adsense, z niewielkimi dodatkami. Z kasy, którą zarobiłem (po przehulanych pierwszych 2 latach) kupiłem już jedną nieruchomość i otworzyłem pralnię chemiczną. Zapewniam Cię, że to nie są teorie ;-)

"Wyglądają na wartościowe" - tutaj chodzi o pozór - przy generowaniu wciąż za automatu - wysoki nakład wiedzy, niski nakład pracy ;-)

Niektóre kraje (nie PL i nie EN) dają mi na tematyce mieszanej CPC w granicach 0,2-0,3E. Zatem wydaje mi się, że żadnego smart pricingu nie mam. No, chyba że normalnie tam są stawki po kilka euro to zwracam honor ;-)

Głowną inwestycją tutaj jest wiedza i doświadczenie.

Sądzę, że mając na inwestycje powiedzmy 200-250 zł (domeny+ jakiś vps), bez problemu jestem w stanie dojść od zera do załóżmy 1000E w ciągu max miesiąca.

Co do dowodu - nie zobaczysz go nigdy, bo nie jestem idiotą. Jednym z powodów, dla którego się tu nie udzielam jest to, że bardzo szanuję swoją wiedzę i nie mam zamiaru z nikim się z nią dzielić, a chwalenie się screenem z zarobków to nie jest szczyt "klasy" ;-)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@muzgu - widzisz, chwaleniem się, że za kasę kupiło się i tamto bez dowodów też nie jest "szczyt klasy" :). Ja też mogę to takie coś napisać, część uwierzy część nie.

Widzę, że ten temat rozpoczął fajną dyskusję na temat AdSense i tworzeniu MFA ;).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

1. shpyo i dobrze, bo na adsense sie zarabia wlasnie na mfa

2. mozgu - wg mnie pisanie ze ktos kupil nieruchomosc to nie chwalenie sie, ale wlasnie mobilizacja by dzialac wiecej wiec 'well done mate' ^_^

3. nie pokaze strony o ktorej wspomnialem bo jest sprzedana. niemniej o dziwo bana na adsense do dzis nie dostala ;)

pozdr

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Co nie zmienia faktu, że każdy z nas mógłby tutaj napisać to samo co mozgu, że na koncie mamy dzięki temu miliony z samego adsense. shpyo mógł też napisać, że poprawił CTR i z 1000? zrobił 10000, tylko to nadal byłoby to takie pisanie o niczym.

Oczywiście wiedzą trzeba się dzielić w bezpiecznym dla siebie stopniu, ale dla mnie to po prostu ładnie brzmiąca bajka.

I proszę nie odpisywać na ten post w stylu "możesz wierzyć, lub nie", bo napisałem, że nie wierzę. Jeśli jednak się mylę to szczerze gratuluję i życzę dalszych sukcesów, bo dojście do czegoś takiego, niezależnie, czy przez MFA, czy stronę, która osiągnęła milionową oglądalność nie jest proste.

@down nikt się niczym nie podnieca, dla mnie adsense to studenckie kieszonkowe ;)

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Pandha: nie piszę, że kupiłem apartamentowiec, ani pałac. Wiadomo też, że nie kupiłem czegos mega drogiego - to miało na celu pokazanie, że "da się" ;-)

Slawekch -> po zsumowaniu całej "kariery", do miliona zł łącznie jeszcze nie doszedłem, więc nie będę pisał o milionach ;-)

A do reszty - poddaję się w ciągnięciu dyskusji - z prostego powodu: nie chce mi się :) Zamiast pracować na coś konkretnego, podniecajcie się dalej swoimi zawrotnymi 5E dziennie ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności