Skocz do zawartości

Hosting wyłącznie na pliki

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym zakupić jakiś hosting, na którym będą trzymane wyłącznie pliki (1-200 MB każdy). Interesuje mnie tani, stabilny hosting z dużą ilością miejsca na dysku i możliwie jak największym transferem miesięcznym. Moglibyście coś doradzić? Czy wystarczalny będzie współdzielony hosting do takich celów, czy już może dedyk? Czekam na porady :P

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

A powierzchnia, transfer? Chociaż orientacyjnie. Budżet? Daj trochę więcej danych...

Od razu zaznaczam, żebyś omijał oferty "no limit", bo to jest fikcja.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Przyglądałem się ofercie OVH i muszę powiedzieć, iż bardzo mnie zainteresowała :P Na początku wykorzystanie transferu z pewnością nie będzie duże, są to plany na przyszłość, ale już chciałbym poznać ciekawe oferty.

Powierzchnia, jaka mnie interesuje, to przynajmniej 30GB, transfer na początek nie ma wielkiego znaczenia (choć oczywiście im większy, tym lepszy, no i oczywiście proporcjonalny do powierzchni). Myślę, że 200zł rocznie to maksimum :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Wygląda bardzo fajnie

Tylko nie zapomnij o przeczytaniu regulaminu i sprawdzeniu adresu firmy :)

Tak tak, czytam właśnie posty na WHT ;) Dlatego powiedziałem, że się przyjrzę :)

bez limitu a w regulaminie- 100GB miesięcznie.

Ah ta Polska.

Przejrzałem regulamin mniej więcej i nigdzie nie ma mowy o 100GB miesięcznie :) Możesz powiedzieć, w którym miejscu jest to napisane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności