Skocz do zawartości

lista mocnych (?) katalogów

XenOn

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście nie polecam, mam i szału jakiegoś tam nie ma (5 zł z mojego punktu widzenia można dać). Spis mara przewertuj, jest tam to samo: katalogi z wysokim Pr i dużą ilością BL.

edit: jak ją kupiłem to wyłapałem 2 czy bodaj 3 katalogi co miały banika z tego co pamiętam

Zależy co sprzedawca i kupujący rozumieją indywidualnie pod pojęciem "skuteczności". Że działają? Dają realnego "kopa"? Nie mają bana? Czy może, że moderator akceptuje wszystko, albo akceptuje tylko "cośtam". Czy 100 innych interpretacji?

Jak dla mnie pojęcie bardzo ogólne :P

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

"Jeśli w przeciągu 30 dni od dokonania zakupu uznasz, że lista nie jest skuteczna wyślij do mnie e-mail, a zwrócę Ci pieniądze jakie za nią zapłaciłeś."

Myślisz, że zwróciłby?

Oczywiście jeśli nie jesteś zadowolony z produktu możesz poprosić o zwrot pieniędzy napisz do mnie na adres s.gdak(at)listamocnychkatalogow.pl

W ciągu 30 dni 10% zostanie zbanowanych, 20% przestanie działać, a w 40% wprowadzą opłaty.

Każdy klient ma dostęp przez 90 dni do darmowej aktualizacji, która jest robiona minimum raz w miesiącu więc przez ten czas lista jest aktualna i nie ma takich sytuacji jak przedstawiłeś.

Czy ktoś z was sprawdził takie cóś:

https://www.listamocnychkatalogow.pl/

Czy warto zainwestować w to 27 peelen, czy może ktoś polecić alternatywę?

Nie kupuj ! Nie opłaci się :)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności