Skocz do zawartości

Koniec zapisów

piernik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fakt faktem że narazie moge mieć pięć stron ale gdzieś w pomocy piszą że będą to zwiększać stopniowo

IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie...

Thank you for your interest in Google Analytics!

Google Analytics has experienced extremely strong demand, and as a result, we have temporarily limited the number of new signups as we increase capacity. In the meantime, please submit your name and email address and we will notify you as soon as we are ready to add new accounts. Thank you for your patience.

Moze ktos podac link do dodawania storn? :> bedzie milo

gdzie sa moje linki? :<

• 2 tygodnie później...

a ja jestem zmuszony czekać

Google Analytics reporting is currently undergoing maintenance and will be available shortly. Your site traffic is being logged and you will be able to see the data after system maintenance has concluded.

:hello:

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

• 2 tygodnie później...

Ze strony google:

11 January 2006

We've added enough capacity that we are re-opening signups on an invitation basis. Many of our users who previously submitted their email address to us will be receiving an invite shortly.

Czy dostał już ktoś zaproszenie na nowe zapisy do google analytics?

pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Czy dostał już ktoś zaproszenie na nowe zapisy do google analytics?

ja dostalem, wczoraj w nocy. zapisalem sie w ten sam dzien kiedy to uruchomili i zaraz padło :spam:

• 3 miesiące temu...

Po czterech miesiącach oczekiwania dostałem zaproszenie do Google Analytics więc jak ktoś czeka i się zapisał to generalnie pewnie coś koło tego czasu powinien liczyć. Ja zapisywałem się w styczniu. Invitation dostałem 7 maja.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności