Skocz do zawartości

Strona firmowa Stay & Play

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

moja strona firmowa wisi sobie już w necie dłuższy czas. Czasem coś w niej zmieniam, ale wiecie - jak człowiek za długo patrzy na swoje strony, to najchętniej by je postawił od nowa :).

Bardzo Was proszę o porady odnośnie tej strony (stoi na WP), wszystko przyjmę na klatę ;-).

www.stayandplay.pl

Z góry dzięki!

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Dla mnie jest idealna a to

https://www.google.pl/#hl=pl&biw=1280&a...d895b1575f13b26

mistrzostwo świata gratulacje :)

edit.:)

sorry, podwójne mistrzostwo (domena ze stopki)

https://www.google.pl/#q=ratownik+medyczny&...;fp=1&cad=b

ale czemu drugi :)

Dobry zespół jazzowy Warszawa

Świetny zespół jazzowy na bankiet

Dzięki bardzo :). Co do pozycji, to mam właśnie problem z wbiciem ich do TOP1, za słabo ostatnio pozycjonuję z braku czasu.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Strona ogólnie ładna prosta nie ma się do czego przyczepić.. Logo mi się jednak trochę nie podoba ta czerwono zółta strzałka wygląda kitschowato i nie pasuje do strony...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Dziękuję za kolejne opinie. Logotyp rzeczywiście jest czerwono-zielony i mi akurat się strasznie podoba. Może akurat na tym tle nie prezentuje się najlepiej, ale jego powstanie ma głębsze dno i sens :D.

Dobre strony, świetne pozycje - nic tylko pogratulować Grzesiek

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

1. Naprawdę dobra robota - bez spojrzenia w kod nawet bym nie pomyślał, że strona stoi na WP.

2. Wydaje mi się, że żółty w logo bardziej by pasował niż zielony. Komponuje się on dobrze z niebieskim, czerwonym i pomarańczowym, chociaż z drugiej strony zielony jest łagodniejszy. Jednak nie jest to duży problem, przy pierwszym spojrzeniu na stronę mój wzrok powędrował do prawej krawędzi, a na logo nawet nie zwróciłem uwagi ;)

3. Belka "skontaktuj się z nami" lepiej komponowałaby się z dwoma pozostałymi, gdyby również była opatrzona jakimś obrazkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności