Skocz do zawartości

[seokatalog] e-INFO24 - dla firm

Rekomendowane odpowiedzi

Tym razem krótka bajeczka o e-INFO24 - katalogu firm

Zanim domenę przechwyciłem, stał na niej też katalog przez wiele lat, teraz jest jak wspomniano w tytule, seokatalog. Zachował się PR3 po aktualizacji PR, więc domena dość stabilna, biorąc pod uwagę, że przez parę tygodni była niedostępna.

Teraz e-info24 rozwija się dobrze, w sumie nawet lepiej jak mój starszy PROBI (też katalog firm), jest już podlinkowany wstępnie i linkowany będzie nadal - (oczywista rzecz, ale cuś trzeba napisać :) ) Niestety stare wpisy z poprzedniego katalogu się nie zachowały, bo był to produkt autorski i co gorsze, nędzna moderacja (nie moja), wpisy były niskiej jakości, więc nie traciłem czasu na export-import.

W katalogu, jak przystało na katalog firm, są dodatkowe dane do uzupełnienia, jest też mapka google, mapka województw, zmieniona struktura url'i, bogata mapa kategorii i parę innych drobnych zmian w szablonie.

Sama nazwa domeny może i nie zachwyca (np przez myślnik i dodatkową liczbę 24), jednak ma już swoją wartość i na pewno będzie przedłużona, więc czasu na pewno nie stracicie :)

Zapraszam do wpisów.

I naturalnie parę darmowych kodów premium /m-c:

e-INFO24_01
e-INFO24_02
e-INFO24_03
e-INFO24_04
e-INFO24_05
e-INFO24_06
e-INFO24_07
e-INFO24_08
e-INFO24_09
e-INFO24_10

PS1 uprzejmie też proszę o zachowanie zasady 1 kod z 1 IP

PS2 w tym temacie okresowo będą pojawiać się kolejne bonusowe paczki z kodami

PS3 możliwe są do uzyskania wpisy premium o wyróżniającej się pozytywnie jakości opisu, wystarczy w uwagach dodać PROMO i sam zmieniam status. Ta zasada dotyczy każdego mojego katalogu.

Dosyć farmazonów, do roboty :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• 1 rok później...

do e-info24.pl -> Wpis premium / m-c (5, 00 PLN)

PIO_1
PIO_2
PIO_3
PIO_4
PIO_5
PIO_6
PIO_7
PIO_8
PIO_9
PIO_10

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności