Skocz do zawartości

Wordpress problem z formularzami

spamer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie

Mam problem z formularzami, wklejam w edytorze "regułkę"

[contact-form 1 "Formularz kontaktowy 1"]- tryb HTML, jednak niestety nie pokazuje mi się na stronie wcześniej skonfigurowany formularz, tylko wklejony tekst, tak jakby wordpress tego nie interpretował.

Dodam, ze mam obecnie zainstalowaną wtyczkę do obsługi formularzy:

Contact Form 7, na innych stronach działa znakomicie, inne wtyczki testowałem i taki sam efekt.

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

A może spróbuj w trybie wizualnym - nie HTML.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

To nie powinno mieć znaczenia, choć nie zaszkodzi sprawdzić.

Być może kiedyś zmieniłeś nazwę tego formularza i stąd ten błąd?

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

nie, nie wszystko jest tak jak byc powinno. Wszędzie mi to działa, tylko na tym jednym wp nie. Wklejam kod i tak jakby wp go nie interpretowało.

Ja tu tylko zwiedzam O_o

Szukasz stylowych i ekskluzywnych mebli? Zobacz meble na wymiar poznań!

tanie remonty trójmiasto na twoją kieszeń!

Opalanie Natryskowe, dobrze i tanio!

• 1 miesiąc temu...

Podepnę się pod wątek, bo mam również problem z tą wtyczką (Contact Form 7) - jednak chodzi o coś innego:

ogólnie wtyczka działa bardzo dobrze, jednak po naciśnięciu "wyślij" obok przycisku pojawia się ikonka sugerująca wysyłanie, jednak kręci się ona i kręci i kręci i wygląda jakby wiadomość nie została wysłana ponieważ nie pojawia się żaden komunikat potwierdzający. Ludzie klikają "wyślij" po kilka razy i za każdym razem wysyłają wiadomość myśląc, że formularz nie działa.

Czy można coś na to poradzić, bo nie bardzo chcę zmieniać tę wtyczkę na inną?

Pyszne blogi kulinarne :o)

Może warto Gravity Forms przetestować?

Zdecydowanie Polecam - nie mam z nim problemów na żadnym z moich blogów, poza tym mniej obciąża bazę danych i szybciej działa :P

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności