Skocz do zawartości

SEnukeX - $127/mc

ebinx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mnie się nie podoba :) Jeżeli już to poprzednia wersja była bardziej przyjazna. No i spróbujcie wpisać jakieś znaki spoza zestawu angielskiego :D

To się nie uda i co śmieszniejsze, to nie dotyczy nas z europy środkowej czy wschodniej, ale np. i Duńczycy się skarżą :)

Co do skuteczności, bardzo dużo zależy od serwisu od captchy.

Testowałem najpierw z decaptcher.com - masakra, skuteczność na poziomie 20%.

Zmieniłem na deathbycaptcha i zupełnie inny program - właśnie przed chwilą skończyłem tworzenie wszystkich kont, skuteczność w ok. 85% (z czego kilka nieudanych prób to były serwisy, które akurat zaliczyły pady).

Na pewno bez sensu jest korzystanie z senuke'a do tworzenia profili na forach - xrumer tutaj rządzi. Natomiast kombinacja xrumer do podlinkowania innych źródeł tworzonych przez senuka to już niezła opcja, którą intensywnie przećwiczę w najbliższych dniach :-)

Czy ktoś korzysta w Senuke X z proxy ?

Ja jak dodałem w Senuke X proxy, to nie mogłem otworzyć żadnej strony w ani jednej przeglądarce. Czy to było IE, czy Firefox, nic kompletnie nic.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Duzo juz powinny dac do myslenia ostatnie promocje. Niby soft $127/m, a mozna bylo kupic jednorazowo za cos ok. $700. Widac, ze juz sam autor uznal, ze to teoche niewypal i czas SEnuke sie konczy wiec przynajmniej trzba odzyskac kase wlozona w projekt X, bo niedlugo pojdzie fama negatywnych opinii i nic z tego nie wyjdzie. Tym bardziej, ze jest co raz wiecej konkurencyjnych rozwiazan w mniejszych cenach.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Sporo rzeczy zostało zmienionych, dodanych m.in możliwość zaprojektowania graficznie swojej strategii, a resztę zrobi za san Senuke X. Tworzenie profili na forach odbywa się błyskawicznie. Z tego co wiem to nie zostaje pobierany plik html, ale nie wiem jakim cudem mogłoby to inaczej działać. Tutaj zapewne jakiś programista powinien się wypowiedzieć. W nowej wersji można dodawać swoje fora internetowe. Został również dodany moduł indexer project, ale w trialu nie można z niego korzystać.

itp. Troszkę jeszcze można wymieniać :D Ale moim zdaniem cena za Senuke jest zbyt wysoka.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 1 miesiąc temu...

Mam to wykupione i anuluje w przyszłym miesiącu. Średnio sie sprawuje szczerze powiedziawszy na zagranicznym projekcie sukces ok 45-50% a jeszcz gorszy w przypakdu stron polskich będzie mi się wydaje. Myślę, że lepiej się opłaca i lepszy efekt będzie za tą cenę jeśli nawet zamiast korzystania z tych wszystkich modułów zatrudni się podwykonawców, którzy zrobią to ręcznie i solidnie. Albo kupi kilka programików z tymi funkcjonalnościami, za które płacimy tylko raz a nie co miesiąc.

Article marketing boot, autopligg, lfe,scrapebox, social boookmarking deamon i jest praktycznie wszystko co ma senuke x za "one time fee"

Gdyby kasowali za to o połowe mniej cos do 60$ na miesiąc, to jeszcze jest jakiś deal, przy obecnej stawce się nie opłaca.

Takie moje skromne zdanie:) niekoniecznie nieomylne oczywiscie:)

Pozdrawiam

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności