Skocz do zawartości

SEnukeX - $127/mc

ebinx

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak napisałem wyżej

1. Moim zdaniem Senuke nie robi nic takiego co nie można zrobić innymi softami

2. Balasty SENUKE naprawdę kosztują po 5 USD, a cale piramidy (na przykład posty fora, indeksowanie SB, podlinkowanie, linkowanie docelowej, w tym kompanie Senuke po 10-30 USD)

3. Ale oczywiście każdy ma swoje sposoby na budowę linków i jeśli komuś Senuke za 130 USD miesięcznie + jakiś sensowny VPS ( 50 USD) pasuje o innych kosztach nie wspomnę, to oczyścicie jego sprawa, i możliwie ze to bardzie opłacalnie jak zlecanie czegoś takiego hindusowi.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja wole ta wersje w porownaniu do poprzedniej bo jest jeszcze bardziej bezmyslna;) w chwile mozna wygenerowac teksty, zrobic piramidke, dopalic to pliggami i wyeksportowac do xr. ogolnie wydalem 5$ na dbc i najprawdopodobniej dzieki temu wyciagnalem z filtra 2 frazy, ktore nie chcialy drgnac od dluzszego czasu. mam jeszcze 2 triale to wykorzystania wiec przez miesiac potestuje dalej;)

Że jest super, że jest szybki

nie wszystko, co szybkie jest super :)

akurat trafiłem na Twój wpis po innym, gdzie marudziłeś, to się zebrało ;)

też uważam, że każdy może mieć swoje zdanie i korzystać nawet z addera, jak sprawia mu przyjemność ;)

różnica tylko taka, że senuke można dwa tygodnie testować, żeby sobie wyrobić opinię, a adder - nie kupisz to nie potestujesz. Innymi słowy - ci pierwsi nie mają się czego wstydzić :) ale każdy ma swój gust - jeden lubi córkę, inny matkę... a jeszcze inny chomiczka albo skarpetki ;)

dymna.jpg

senuke można dwa tygodnie testować

warto skorzystać, po odpaleniu programu można od razu cofnąć płatność (aby później nie zapomnieć) i cieszyć się programem przez 14 dni.

Poźniej tylko deathbycaptcha minimum 20 dolków i można lecieć z tematem. Nie znalazłem tańszej opcji zaspamowania sociali.

@Początkujący nie za bardzo rozumiem - każdy może sobie wyrobić opinię. Wg. soft jest cienki. Nie traciłem na niego więcej czasu. Ale jeśli napisanie, że "można protestować" poprawi Ci humor to bez problemu mogę taki post umieścić ;)

• 2 tygodnie później...
Zachęcam do skorzystania z wyszukiwarki na innych ( nie polskich) forach SEO, jeśli ty tego dalej nie rozumiesz to co ja mam zrobić?

A możesz zdradzić chociaż jakie fora warto poczytać? Z drugiej strony to dziwne, że ludzie na innych forach dzielą się pozytecznymi informacjami a na polskim forum starają się wprowadzić w błąd. Z czego to wynika?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności