Skocz do zawartości

Ładna pogoda - spadek oglądalności?

RybakWedka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli chodzi o wczorajszy dzień, to zanotowałem wzrost i to nawet całkiem spory. Jednak spowodowane jest to tym, że prowadzę stronę o klubie piłkarskim, a wczoraj drużyna ta rozgrywała mecz, i to jeden z ważniejszych. W tematyce klubów sportowych i ogólnie sportu, dobra pogoda jest często pozytywnym czynnikiem, a nie na odwrót.

• 11 miesięcy temu...

Odgrzeję kotleta ze względu na chyba pierwszy bardzo ciepły dzień w 2012 roku.

Faktycznie jak robi się ciepło, to ludzie odstawiają kompy. Tylko my siedzimy przy blasze i paczym na statystyki odwiedzin załamując ręce.

Ale to norma co roku.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

ja dziś spędziłem 4h przy rowerach, w parku dzieci szalały na rowerze... i od 6 rano padaka serwera (dysk) więc tez zdalnei było co robić ;) obecnie nadal lezy bo mu coś roota odcięło ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

[...]

nadal lezy bo mu coś roota odcięło ;)

to mu podłącz tego droota - na krótko ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Witam,

W sklepach specjalistycznych zwykle mam 30 - 40% mniej wejść w weekend niezależnie od pogody. Z tym że w słoneczne dni bardziej zbliża się do 40%.

Na stronach firmowych w słoneczne dni też zauważam mniejszy ruch ale niewiele.

Zdecydowanie warto wybrać się na wiosenną wycieczkę- krew szybciej krąży, mózg lepiej dotleniony i przychodzą najlepsze pomysły SEO. :hello:

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

ja dziś spędziłem 4h przy rowerach, w parku dzieci szalały na rowerze... i od 6 rano padaka serwera (dysk) więc tez zdalnei było co robić ;) obecnie nadal lezy bo mu coś roota odcięło :(

Może mu jeszcze odrośnie... :D

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności