Skocz do zawartości

SETI@home - Darmowe linki z wysokim PR

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

niezly pomysl i faktycznie warty wyprobowania.

Wogole przyjemnosc sprawie patrzenie jak analizuje dane.

Na moim kompie to tak smiaga, ze tylko widac migajace kreski.

Wygladaa na to, ze mojemu kompowi zajmie jakies 3 h na zanalizowanie jednostki.

Jak by to powiedzial kumpel: full wypas na maksa.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ej no sorry, wiesz, co to znaczy link ze strony z PR 6.

To jest tak jak 150 linkow ze stron o PR3.

Tak bylo kiedys, ale teraz pagerank juz nie jest taki wazny w rankingu stron, a to co daje wysoka pozycje to jest ilosc linkow z odpowiednim tekstem.

Ja wole 10 linkow z PR1 od jednego z PR7.

Wygladaa na to, ze mojemu kompowi zajmie jakies 3 h na zanalizowanie jednostki.

Najlepiej zainstalować klienta tekstowego (liczy szybciej) i SETI Spy dla podglądania wyników - w sumie to nic nie trzeba instalować - oba programy tylko uruchamia się w jednym dowolnym folderze.

a to co daje wysoka pozycje to jest ilosc linkow z odpowiednim tekstem.

Na szczęście w tym przypadku jest wysoki PR i odpowiedni tekst jednocześnie. :D

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• 2 tygodnie później...
zmieniam adres na poprawny to tych zmian nie wiedac niestety w spisie userow
Strona z wynikami (czyli tam gdzie ma być link) jest aktualizowana chyba co tydzień

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• 1 miesiąc temu...

Istotna informacja:

Below is a calendar of active users organized by date of registration (beginning March 1, 1999).

Users are considered "active" if they've uploaded results within the past four weeks.

A ja się dziwiłem, czemu nie ma moich linków na stronie SETI.

Trzeba wysyłać minimum jedną próbkę w ciągu 4 tygodni, żeby link tam się znajdował.

• 2 tygodnie później...

jez:

zle mnie zrozumiales...

po pierwsze to nie moja strona.

po drugie mi tylko o zapytanie na nazwe firmy, jakie zwróci wyniki , w jakiej kolejności.

jak widać na II pozycji pokazala sie strona jednej z odmian seti , na której jest tylko nagłówek barwkomp...

linki usuwaja prawdopodobnie wtedy gdy przestajesz liczyc...

Mocny link za złotówę!

Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3

W SETI zauważyłem jedną NIEPRZYJEMNĄ rzecz. Usuwają linki. Miesiąc temu miałem kilka, teraz żadnego z nich nie widzę.

Cytując siebie:

Istotna informacja:

Cytat: 

Below is a calendar of active users organized by date of registration (beginning March 1, 1999).

Users are considered "active" if they've uploaded results within the past four weeks. 

A ja się dziwiłem, czemu nie ma moich linków na stronie SETI.

Trzeba wysyłać minimum jedną próbkę w ciągu 4 tygodni, żeby link tam się znajdował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności