Skocz do zawartości

mailing jako forma reklamy.

Hirek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Był tu na forum taki wątek z formułka ustaw i kar za sp[am na mail , chyba maxpan albo zgred tu go przedstawiali ż ejak ktos ich za bardzo męczy to taka regułke wysyłają i raczej to skutkuje . Jednak szukam szukam i nie mogę znaleść , moze ktos przypomnieć ?

co tylko R.5 art24.1 i to wystarczy?

Od pewnego czasu praktykuje mailing i uważam że to idealna forma reklamy.

Jak dla mnie te przepisy są chore co za znaczenie ma co tam napiszesz czy to oferta czy nie jak ktoś chce to czyta a jak nie to wywala. Uważam że to wymyślił jakiś zazdrośnik co nie wie jak się do tego zabrać. Jedna zasada jaką popieram to - jeden mail do jednej osoby i możliwość rezygnacji. Reszta jest chora. No ale cóż takie prawo i trza się stosować. A ile wysyłających tyle interpretacji.

Pytanie czy znacie kogoś kogo ukarali ??

AnoMail - polecam tani i dość rozbudowany.

No i polski ale są pewnie inne bardziej profesjonalne.

Sendblaster itp.

A co do trafności listy mailowej to jest szeroko pojęte pojęcie, jak robisz np. strony WWW i pewnie jest takich wiele innych branż to w zasadzie możesz do każdej firmy uderzać.

• 4 miesiące temu...

Coś jeszcze "wykopiesz" pod szepty ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Proponuję przyjżeć się programowi Freshmail

Testowałam go ostatnio na prośbę osoby z innego forum z wątku, w którym również z wielu nowych kont reklamowano ten system na zasadzie "Freshmail jest najlepszy", "[nazwa konkurenta] jest kiepski", bez konkretnych argumentów na poparcie tego.

Lepiej wypadła darmowa alternatywa m.in. dlatego, że ma opcję planowanej wysyłki maili w określonych odstępach czasu, np. co tydzień od momentu zapisania. Freshmail tego nie ma, a ta opcja to dla mnie podstawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności