Skocz do zawartości

Alexa Toolbar - pytanie

juzio

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wielu z was korzysta z tego toolbaru podobnie jak ja. Mam pytanie odnośnie jednej części. Obok numeru pozycji jaką zajmuje strona, pokazywany jest mini wykresik z zieloną strzałką do góry jeśli strona rośnie w rankingu, lub

z czerwoną strzałką w dół, jeśli strona spada w rankingu. Jednak czasami na stronach nie ma żadnej strzałki (ale zmieniający się numer pozycji jest).

TAk też właśnie jest u mnie na stronie. Strona rośnie w rankingu bez przerwy od dwóch miesięcy, ale nie pokazuje się żadna strzałka obrazująca spadek lub wzrost. Dlaczego?

Strona jest na internecie ponad 2 miesiące.

• 1 miesiąc temu...
Pewnie wielu z was korzysta z tego toolbaru podobnie jak ja. Mam pytanie odnośnie jednej części. Obok numeru pozycji jaką zajmuje strona, pokazywany jest mini wykresik z zieloną strzałką do góry jeśli strona rośnie w rankingu, lub

z czerwoną strzałką w dół, jeśli strona spada w rankingu. Jednak czasami na stronach nie ma żadnej strzałki (ale zmieniający się numer pozycji jest).

TAk też właśnie jest u mnie na stronie. Strona rośnie w rankingu bez przerwy od dwóch miesięcy, ale nie pokazuje się żadna strzałka obrazująca spadek lub wzrost. Dlaczego?

Strona jest na internecie ponad 2 miesiące.

Też myślę, że za krótki czas. Ale może warto zainstalowaćć toobara raz jeszcze? Nie podałeś jaka strona, a może być to problem z instalacją.

Katalog turystyczny

oraz najlepsze oferty Egipt last minute

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności