Skocz do zawartości

Poszukuję redaktorów i autorów a także osób, które mają trochę wolnego czasu

Agror

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzyłem panel redakcyjny dla osób, które chcą podzielić się wiedzą z zakresu rolnictwa.

Każdy może zostać autorem – każdy może napisać ciekawy wątek, wkleić ciekawe zdjęcie, napisać interesujący artykuł np. o swojej miejscowości, okolicy, nowinkach technicznych i technologicznych, agroturystyce, informacjach, które nie są dostępne w ogólnej prasie a mogą zaciekawić czytelnika.

Wiele portali wkleja teksty z Ministerstwa Rolnictwa czy ARiMR - ja nie chcę tego robić.

Chcę aby to społeczność rolnicza sama wybierała sobie tematy, które ich zdaniem są przydatne - następnie trafiają na stronę główną portalu rolniczego agror.pl

Jak widać nie zaśmiecam portalu reklamą - więc nie jest to mój cel. Rzetelnie buduję i administruję jako redaktor i twórca portal agror.

Poszukuję zainteresowane osoby do współpracy.

https://www.redakcja.agror.pl

Zapraszam

Bartosz Zielonacki

b.zielonacki@agror.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności