Skocz do zawartości

[startup] Pisanie dokumentacji, poradników, manuali, książek...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Tworzę system do pisania wszelkiej maści publikacji:

* dokumentacji

* poradników

* manuali

* książek

* tutoriali

itd...

Program pozwala zarządzać publikacjami, edytować je, zarządzać i edytować grafiką, generować je itd... Jest oparty na systemie TypeFriendly - właściwie jest nakładką graficzną pozwalającą szybko i sprawnie artykuły pisać.

Program jest właściwie w końcowej fazie - wszystko jest już gotowe, trzeba tylko przeprowadzić kilka testów ogólnych. Program będzie sprzedawany na rynku zagranicznym. Każdy kto pisze dokumentacje, manuale, czy poradniki może teraz otrzymać za darmo ten program - proszę o wpisanie się tutaj (proszę napisać kilka słów o sobie, wiadomo :P ), zostanie wybranych kilka osób, którym na dniach zostanie wysłana aplikacja.

Co trzeba przetestować?

- Gramatykę/język interfejsu - wymagana jest znajomość j. angielskiego, bo w takim jest program

- Stabilność programu - czy się nie zawiesza, poprawnie generuje publikacje itd...

- Zastosowanie w praktyce - dlatego najlepiej jeżeli zgłoszą się osoby, które rzeczywiście będą coś pisały w programie i tworzyły

Co oferuję w zamian?

Kiedy program wyjdzie, otrzymacie pełną, komercyjną wersję (oraz zatrzymacie także testową) dla siebie z dożywotnimi darmowymi update-ami i fixami.

Kiedy, co i jak?

Przeznaczam nie dłużej niż tydzień na wpisywanie się na tą listę (ew. krócej, jeżeli zgłosi się więcej osób ).

Testy będą trwały ok. dwóch tygodni - będą to swobodne testy, podczas których testerzy będą dzielili się swoimi uwagami i propozycjami.

Po testach potrzebuję ok. 2-4 dni na przygotowanie produktu i wysłanie wszystkim aktywnym testerom pełnej obiecanej wersji.

Firmy

Oczywiście mogą się zgłosić firmy - wtedy jeżeli rzeczywiście dużo osób będzie testowało program - Firma może otrzymać licencję korporacyjną (może używać programu na dowolnej liczbie komputerów w Firmie).

Kontakt

Kontakt ze mną jest na mojej stronie: https://6669.pl . Proszę o wpisywanie się w tym wątku najlepiej.

---

PS. Przepraszam, jeżeli to zły dział Forum, ale ten wydawał mi się odpowiedni - jeżeli nie jest to proszę o przeniesienie tematu :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Piszę się od razu :rolleyes:. Moim tekstowym poradnikom do skryptów (www.skrypty.pro), wiele, WIELE brakuje.

Mogę dokładnie przetestować program, akurat mam do napisania manual dla nowego skryptu ogłoszeń.

Angielski znam doskonale, mam na czym testować, także myślę, że obie strony będą zadowolone.

Jeśli mnie wybierzesz, pisz najlepiej na maila bok@skrypty.pro

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 miesiące temu...

Witam jestem w trakcie pisania poradnika i z chęcią przetestuję program. Pozdrawiam

Jeżeli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś kto o tym nie wie ... Przyjdzie i to zrobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności