Skocz do zawartości

Zaproszenie na Afterparty oraz Turniej

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Zapraszam Wszystkich na I Międzynarodowy Turniej Kajak Polo w Szczecinie. W dniach 9-10 Kwietnia na Basenie ‘Floating Arena’, ul, Wąska 16 Szczecin. Gdzie zmierzą się najlepsze drużyny z Polski oraz zaproszone drużyny z zagranicy. A następnie 9 kwietnia od godziny 22 na Afterparty do Klubu CITY HALL. Gdzie będzie można zobaczyć najlepsze filmy o wodnych sportach extremalnych, a także potrzymać za wiosło i popływać w specjalnie przystosowanym kajaku. :PW klubie nie zabraknie osób z SEO co daje możliwość spotkania się i pogadania. Na imprezie zagra znany już szczecińskiej publiczności duet SULTANS OF SWING

Więcej informacji można uzyskać na stronie www.canoepolo.pl

Czy są chętni ? Zapraszam Wszystkich!!!

szczecin.jpg

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Fajnie, fajnie. Zobaczę jak u mnie z czasem ale raczej nic nie stoi na przeszkodzie.

Z miłą chęcią wpadniemy z małżonką :jezyk1:

A swoją drogą nie sądziłem Mateusz że ty taki "kajakowy" jesteś :)

Maciek zapraszam z całą rodzinką i sąsiadami. Trybuny mają 1700 pojemności więc aż tak dużej publiczności się nie spodziewamy ale te 1000 przyda się :) Wiec bierz kogo się da i wpadaj. A co do trenowania to uwierz że nie jestem sam na tym forum :jezyk1:

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności