Skocz do zawartości

Czy mam sie czuć dyskryminowany...

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

Głośno było na temat tych pojedynczych reklam AS na całej powierzchni reklamowej, które miały przynieśc ponoć wzrost cen za klika, czasem takie widać tu na forum, zawsze są na DI a u mnie nadal nie.... :/ Czyżby G sobie to jakoś segregował, mam za niską oglądalność to nie dajemy ci nowej opcji - emisja reklam AS w ciągu dnia to ok. 4'000.

Druga sprawa nowa opcja dla AdWord-owców, widnieje już na tym forum a u mnie jakoś nie widać...

Może występują one przy określonym rozmiarze reklam ? Czy może Google inne kryterium sobie przyjęło .... ?

Dodam, że u mnie reklamy to głównie 300x250

Google lubi moim zdaniem bardziej poziome przestrzenie. Ale brak wyswietlen nie wiem czy jest spododowany mala ogladalnoscia ale watpie bo na niektorych moich stronach z mala ogladalnoscia - <1000 wyswietlen/dzien takie reklamy rzadko bo rzadko ale sie wyswietlaja. A mam serwis >1000 i nigdy tam nie widzialem takiej wiekszej reklamy - wiec mysle ze to kwestia szczescia

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ja bym nie powiedział szczęścia, myślę, że jest to uwarunkowane tematyką!

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jeżeli dobrze mi się wydaje, to owe 'szerokie' reklamy są wyświetlane w modelu CPM (nie myle się?).

Tak też, zwyczajnie nie ma reklamodawców wyświetlających reklamy CPM w Twojej branży.

pzdr.

to moje domysły.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Jeżeli dobrze mi się wydaje, to owe 'szerokie' reklamy są wyświetlane w modelu CPM (nie myle się?).

Tak też, zwyczajnie nie ma reklamodawców wyświetlających reklamy CPM w Twojej branży.

pzdr.

to moje domysły.

106875[/snapback]

Nie rozumiem...

Możesz nieco jaśniej napisać ?

Tak jak wspomnieli wuel i Mar, zapewne przyczyną jest brak reklamowdawcy AdWords w Twojej branży,

[edit] czyli nie mają oni Twojej strony na liście lub nie mają w portfelu słów pasujących do Twojej strony [/edit]

który ma włączone CPM na taki format reklamy. Od kilku dni mamy osobne stawki dla AdSense (CPM), co ułatwi pracę, a Wam zapewne szybciej przyniesie korzyści.

przemeks >

https://www.google.com/adsense/glossary

CPM  - koszt za tysiąc wyświetleń. Model CPM oznacza, że reklamujący płaci za otrzymane wyświetlenia.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności