Skocz do zawartości

Anchor regionalny vs Ogólnopolski

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy w momencie kiedy pcham usilnie w przykładowy anchor "wiesiek zbereźnik" bo jestem na wynikach bardzo nisko - to czy w tym momencie pod hasłem "wiesiek zbereźnik Londyn" które mnie interesuje też będę zyskiwał?

- przy założeniu że fraza bez miasta (wiesiek zbereźnik) pnie się dość szybko górę bo była poza setką?

Czy jednak ANCHOR to ANCHOR i muszę równie długo dziubać frazę z Londyn

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

jeśli linkujesz czasem anchor z Londyn, większość bez to będzie to miało znaczenie. Może się zdarzyć, że wyjdzie ci to na lepsze, niż zbytnie forsowanie anchoru na którym ci zależy.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności