Skocz do zawartości

[ocena] http://terroryzm.com

Ślepy

Rekomendowane odpowiedzi

jakoś mi to wszystko 'wisi' w powietrzu. brak otaczajacej ramki...

menu po lewej - takze brakuje ramki, w dodatku czcionka jest chyba za duza (albo cos innego, to menu sie nie wyroznia spoza innych linkow i tekstu, a to zle). bannery z wyroznieniami powinne byc chyba nizej. (zasada - najpierw content, pozniej reklama, pomijajac oczywiscie wyrazne bloki reklamowe, np. u gory strony). czcionka u gory w menu, choc antyaliasowana, to niewyrazna (podnies o 1-2px).

za malo jest grafiki na stronie w stosunku do bannerow - nie widac co jest czescia czego (pomijajac moja wrodzona niechec do bannerow w ogole :))

ale ogolnie nie jest zle.

"i can handle it without linking :)"

po pierwsze niektóre bannery bum zdjoł nie maja nic wspolnego z tematyka, i nie pasuja tam w ogóle

pop upy których ja osobiście nie trawię są skonstruowane w ten sposób że otwierając stronę główną zawsze się otwieraja proszę kontroluj to jakoś żebym nie musial ich co chwila wyłączać

pop upy których ja osobiście nie trawię są skonstruowane w ten sposób że otwierając stronę główną zawsze się otwieraja proszę kontroluj to jakoś żebym nie musial ich co chwila wyłączać

hm mi sie nic nie otwiera ale to moze dlatego, ze mam 2 popup killery :)

ze mam 2 popup killery

tak ale jak mam oceniać stronkę pod wzgledem techniki i wyglądu to wyłączam bo nie wszyscy to mają zainstalowane i chce być traktowany jak zwykły użytkownik...

ale słyszałem ze IE teraz ma standarotowo mieć zablokowane pop upy :)

Banner e-pink.pl niedklugo zniknie zamiescile mgo poniewaz miale mduzo oplat zwiazanych ze strona i potrzebne mi byly pieniadze ( oplaceni serwera domeny , wykupnienie od kolesia domeny pl itp )

Grafiki jest malo poniewaz stwierdzile mze chyba najwazniejsze jest to zeby byla przejrzysta poniewaz glownie chodzi tu o zawartosc merytoryczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności