Skocz do zawartości

AdSense autoblogi

OceanFire

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam kilka pytań odnośnie blogów, fajnie by było jak ktoś by mi pomógł

i odpowiedział na kilka pytań:

1 Tworzy ktoś z was autoblogi specjalnie pod AdSense ?

2 Jeżeli tak ile dziennie ?

3 Używacie WProbot ?

4 Jak działa ta wtyczka ? Jesteście zadowoleni ?

5 Korzystacie z https://autoblogsamurai.com/index.php ?

6 Da się coś zarobić na autoblogach ? Zarobki są satysfakcjonujące ?

6 Czym je linkujecie ? Wystarczy dobry blast z SB ?

7 Znacie jakąś dobrą templatke do WP specjalnie pod AdSense ?

Serdecznie Pozdrawiam

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

1. Tak, tworzyłem i nadal je tworze, ale bez Adsense, bo Google patrzy... ;)

2. Bez przesady, mam też inne zajęcia... ^_^ Kilka w miesiącu stworze ;)

3. Tak, używam WP Robota i szczerze mogę go polecić. Na stronie można sobie ładnie i tanio skonfigurować odpowiednią paczkę.

4. Zadowolony w 200%, chociaż czasem load wysoki, no ale czego się spodziewać - w końcu ma trochę zadań do roboty.

5. Nie używam, ale obiektywnych opinii możesz poszukać na zagranicznych forach BH.

6. Da się nawet wyrobić średnią krajową... ;)

6. Twitterfeed do zaindeksowania wpisów + SB + XRumer

7. Poszukaj na forach o tematyce BH - często się tam przewijają ładnie zoptymalizowane templatki pod adsense :P

PS. Najważniejsze, żebyś nie przestawał tworzyć AB. Testuj różne kombinacje, wtyczki, sposoby linkowania, źródła treści - aż trafisz na trochę zielonych ... ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

1. Tak tworzy

2. Stworzyłem 150 blogów jednorazowo

3. Nie

4. Korzystam z softu - Auto Bloging ale bez Samurai wink.gif

5. Myślę, że da się smile.gif

6. Katalogami, blastami

7. Stawiam je na darmowych serwisach i tamte templatki wykorzystuje.

Tworzysz je pod SWL czy też dodajesz tam troszeczkę reklam google ?

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

W tym przypadku, najrozsądniejszym odpowiednikiem AdSense na polski rynek może być AdKontekst.

Autoblogi mają dużą tendencję do bana, także sieci reklamowe raczej odpowadają (weryfikacja stron itp.)

Możesz także użyć programu z mojej stopki, ponieważ nie ma konieczności akceptacji stron (rozliczanie CPM).

Najlepiej promować produkty powiązane z niszą - mają one najlepzą konwersję, także musisz poszukać czegoś dla siebie.

A ja mam jeszcze jedno pytanie. Co oprócz AdSense (które jest zabronione) można wrzucać na autoblogi?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności