Skocz do zawartości

Firefox 4 - pytanie

mental

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niedawno zaktualizowałem Firefoxa do wersji 4.0 i ogólnie wszystko cacy, jednak denerwuje mnie jeden fakt - nie wyświetla mi się aktualny adres strony/podstrony w Pasku adresu.

Sytuacja wygląda tak, że jeżeli mam otwartych kilka kart, to na każdej z nich widnieje ten sam adres np. karty nr. 1.

Przy większej ilości otwartych stron można się nieźle pogubić...

Czy taki mechanizm jest wbudowany w FF4, czy tylko takie cuda dzieją się w moim przypadku?

Ma ktoś na to rozwiązanie?

Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

@mental - u mnie czasami też się tak zdarza, że jakby zostaje widoczny adres z innej karty, ale nie wiem co jest przyczyną (czy sam firefox czy np. Tab Mix Plus)

@Eldoka - jak sądzę masz najnowszą wersję Seo Quake. Też miałem i mi pokazywało że jest niekompatybilny i przy aktualizacji z 3.6 do 4 został wyłączony. Pomogło całkowite odinstalowanie wtyczki i zainstalowanie od nowa.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności