Skocz do zawartości

widzieliści najsilniejsze dziecko świata ?

Dębica

Rekomendowane odpowiedzi

Tatuś pewnie realizuje swoje niespełnione marzenia :rolleyes:

Tak w ogóle, to ładny 6-8(?)-pak. Przydałoby się taki na plażę ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Za coś takiego powinni tatusiowi zabrać prawa rodzicielskie, dzieciak ma szanse na rozwalone stawy i kolana, nie mówiąc o kręgosłupie, jak chłopak będzie miał 150 to super. Leczenie kompleksów tatusia przez dzieciaka.

Jestem ciekawy ile odżywek w niego wrzucili jeżeli nie jeszcze gorszego świństwa bo o ile dobrze kojarzę takich mięśni się nie rzeźbi bez wspomagaczy.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

W jego wieku z rzeźbą raczej nie ma problemu - nie musi brać supli :mega_shok: Tyle, że tak czy tak chłopak może mieć w przyszłości problemy ze zdrowiem... no ale to już nie mój interes ;-)

Jestem ciekawy ile odżywek w niego wrzucili jeżeli nie jeszcze gorszego świństwa bo o ile dobrze kojarzę takich mięśni się nie rzeźbi bez wspomagaczy.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Widziałem, nieco inną wersje jak robił salta jeszcze i ćwiczył ze sztangą.

Cóż biedny dzieciak... Całe życie będzie miał nie cały metr wzrostu i problemy ze zdrowiem.

Taa 20 centymetrów będzie miał... was się czytać nie da. Mam kolegę, który był tak szprycowany od wieku 3 lat i ma 186 cm wzrostu, świetną sportową budowę i jest niewiarygodnie rozciągnięty. A na zdjęciach z wieku 6 lat był bardziej skoksowany niż ten dzieciak. Ale przepraszam, że się odzywam, wszak jesteście specjalistami :mega_shok:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności