Skocz do zawartości

Co dalej z moją stroną?

frankenstein

Rekomendowane odpowiedzi

Od roku prowadzę stronę Zombie Zone testuję tam taktyczny sprzęt i wyposażenie. Stronę katalogowałem na słowo survival i zombie jednak nie udało mi się wskoczyć w top 10. Mam dużo wolnego czasu praktycznie tylko zajmuję się tą stroną. W stronę włożyłem mnóstwo czasu i pracy, zastanawiam się nad postawieniem małego zaplecza, gdyż zależy mi aby na stronę wchodziło więcej osób. Za wszelkie porady serdecznie dziękuję.

Description nie ma wpływu na wyniki serp-ów przy pozycjonowaniu w google (w innych wyszukiwarkach owszem). Co najwyżej może tam sobie zamieścić jakiś sensowny, zgrabny tekst zachęcający do wejścia na stronę o długości nie przekraczającej 160 znaków.

Description nie ma wplywu. Poszukaj tematycznych for, i napisz po kilka postow na nich . Nie zapomnij zrobic sygnaturki na kazdym z nich np: Polecam: zombie, survival kliknij... itp. :) naturalnei w te pogrubione słowka wpisz <a href=="www.">anchor</a>

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Tagi keywords i description są ignorowane przez algorytmy Google (info potwierdzone u źródła) jednak my pozycjonerzy wpisujemy je dla innych celów (przykładowo wiele katalogów pobiera automatycznie frazy z keywords itp) . Poza tym zostało w nas takie przyzwyczajenie. Tobie również radzę nauczyć tego typu działania :).

Pozdrawiam Tomek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności