Skocz do zawartości

Proszę o ocenę i spostrzeżenia do strony www.sklepik123.pl

luki8833

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Strona w fazie testów jako ze nie jestem obeznany w tych wszystkich procesach by stronka dobrze funkcjonowała, chciałem przed ostatecznym zamknięciem mieć pewność ze firmię której zleciłem wykonanie tej stronki nie będę zawiedzionym jej działaniem. Dlatego znajomy podał mi link do tej strony by tutaj sprawdzili fachowcy.

Będę wdzięczny za każdą uwagę na temat tej stronki

www.sklepik123.pl

Pozdrawiam

Łukasz Duda

Błędów masz sporo jeszcze na tej stronie. Górny prawy róg obrazek koszyka dotyka do krawędzi powinien trochę odstawać. Napis 'logowanie' wchodzi na linię u góry. 'Logowanie', 'Szukaj', 'Najnowsze' Nie nie jest w jednej linii. Po za tym myślę że boxy do logowania powinny być takiej samej wielkości jak szukaj. Jak są jedno pod drugim widać że 'szukaj' jest mniejsze.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności