Skocz do zawartości

Uwaga na wirusa

chrisco

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie firmówka - wildesign.pl poleciała (BTW dziś poczyściłem - dałem do weryfikacji o 12:00, o 17:00 już domena odblokowana... BA! site miałem sztuczny z 1k, ręcznie wymoderowali mi podstrony do naturalnych 9 podstron... :rolleyes: ) która stała na OVH oraz na LOKOZie - spoooro domen - nadal walczę, jutro ciąg dalszy...

Swoją drogą, ktoś kto to zrobił miał łeb :)

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cytując Niemena "Mam tak samo jak ty...." :)

zauwazyłem to 3 dni temu na dwóch domenach, udało się znaleźć na serwerze pliki z których były zaczytywane linki (dwa zakodowane pliki php, i smieci z linkami)

niestety nadal szukam skąd to było wywoływane. problem znalazłem na autoraskim skrypcie i starym mambo, o tyle ciekawie dziala ze stronygłówne czyste, ale za to podstrony już z linkami :/, na jednej z podstron ponad 2300 linków :)

sprawdziłem indexy i htaccesy, ale czysto wiec musi się odpalaćzinnego miejsca, ale jak to znaleźć to nie mam już pojęcia, po słowach @fikasa wnioskuje ze do konca miesiąca spokój, a 1 czerwca jeżeli nadal jest powinien się wybudzić.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności