Skocz do zawartości

Zmiana serwera - nie działają zdjęcia (WordPress)

KamilS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przeniosłem stronkę na inny serwer, ale przestały mi działać zdjęcia. Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na zdjęcie, a następnie kliknięciu pokaż obrazek, pojawiają się błędy:

Warning: touch() [function.touch]: Unable to create file ./cache/8014c234f076873799123eceeddb2a97.png because Permission denied in /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxx.pl/public_html/wp-content/themes/xxxxx/timthumb.php on line 233

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxx/domains/xxxxxx.pl/public_html/wp-content/themes/xxxxxxxxs/timthumb.php:233) in /home/xxxxx/domains/xxxxxxxx.pl/public_html/wp-content/themes/xxxxxx/timthumb.php on line 243

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxxx/domains/xxxxxxx.pl/public_html/wp-content/themes/xxxxxx/timthumb.php:233) in /home/xxxxxx/domains/xxxxxxxx.pl/public_html/wp-content/themes/xxxxxxxxxx/timthumb.php on line 713

error showing image

Czy ktoś może wie co jest nie tak?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Serdecznie pozdrawiam

https://www.maxdev.pl/Contents,Tutorial,38.phtml

W tym drugim , możesz też dodać na początku pliku kod

ob_start();

czyli

<?php

ob_start();

//reszta kodu

Zmieniłem, ale to nic nie dało. Mam zmienić chmod których plików? Obrazków czy timthumb.php? Zdjęcia są na stronie, wczytują się, ale nie działają zdjęcia uruchamiane przez ten plik timthumb. Może ktoś ma jakieś wskazówki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności