Skocz do zawartości

chore myślenie

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dość dziwna tendencja mam chyba ze 4 zapleczówki, różnej jakości fakt. Ale Jest jedno gdzie koleżnaka codziennie dodaje opis filmu - generalnie zaczęła się w to bawić i blogowanie spodobało się jej. Niestety, strona w wielu komunikatach czytam - niskiej wartości... Przecież to tylko blog.

Kolejna to blog o fotografii. Dodaję wpisy dość regularnie, ostatnio rzadziej bo roboty więcej ale zawsze jest to sensowny unikalny wpis. Dodatkowo zdjęcia. Stronka zvalidowana - no i nadal niskiej wartości...

Właściciele katalogów czegóż jeszcze trzeba?

Przeglądam stronki firmowe będące w katalogach to spora część nawet do pięt tym zapleczówkom nie dorasta...

Czy rozwiązaniem w tej sytuacji jest tworzenie stron - firm krzaków i dodawanie ich do katalogów jak NIE zaplecza ale stronki firmowe?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Nie przejmuj się, odrzucają nawet takie strony: przepisy kulinarne, a w uzasadnieniu albo nie mam nic, albo czasem: nieunikalne treści, mało unikalny opis (tu jeszcze jakiś czas temu nawet mieli rację, ale teraz seoleniwiec idzie w ruch i nadal za mało unikalny opis, bywa), strona mało wartościowa itp. Szkoda nerwów i tracic czas na zastanawianie się warum :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a czytasz regulaminy tych katalogów?

czasem ktoś chce coś "innego" w tytule, czasem nie akceptuje treści o du**e maryny a ludzie i tak dodają po swojemu, strony wylatują...

a poza tym przydatność danej strony podlega subiektywnej ocenie moderatora, jeśli katalog jest darmowy to moim zdaniem ma on prawo do wszystkiego-jego zabawki...

a w uzasadnieniu albo nie mam nic

postaw się po stronie moderatora, masz kilka katalogów a w nich po 50-100 wpisów do wymoderowania, odrzucasz ciągle strony, których autorom nie chce się przeczytać regulaminu a Tobie ma się chcieć wpisywać powód odrzucenia?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

a czytasz regulaminy tych katalogów?

Czytam i jak ktoś chce coś "innego" w tytule, to robie alt+f4

Nieraz się też zdarzyło, że w regulaminie jest: "treść regulaminu", czy jak to tam jest w standardzie w seokach.

Zdarzyło sie też, że nagle regulamin sie pojawił po tym jak już poszło dodanie.

Jest kilku nawiedzonych włascicieli, może są nawet opętani przez wróżke zebuszkę, nie wiem. Mi tam to wisi, są normalni ludzie, którzy wiedzą do czego są katalogi i nie udawają, że jest inaczej :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja Ci powiem jak to jest. Troszkę żartując, a troszkę nie: kupuje się skrypt za prawie 150zł, do tego dokłada się domenę, dość często nawet *.pl z promocji za 0zł i z takiego połączenia niekiedy rodzi się moderator, który musi przymknąć oko żeby moderację przeszła wp.pl, bo zbyt dużo reklam na stronie dowalili :):D :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności