Skocz do zawartości

CTR 200%

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie czy Googleowcy mają na względzie to, że serwis jest już w AS od dobrego roku i zawsze systematycznie emitował reklamy w nakładzie do 7'000 wyświetleń dziennie ?

Rozumiem zbanować nowego usera, który dopiero co włączył się do AS i już ma jakieś dziwne kilki a emisja reklam liczona jest w setkach. Ale skoro tak dobrze było nam razem z G od roku to powinni wziąć to pod uwage :D

Pracownicy Google pracują w weekend ? Moge liczyć na maile na dniach ?

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  .Grzesiek napisał(a):
Miejcie też na uwadze to, że oni to mogą potraktować tak, że ktoś próbuje odkryć ich sposób namierzania nieprawidłowych kliknięć, więc lepiej nie dawać wzmianki o potencjalnych metodach złośliwego naklikiwania.

107316[/snapback]

Odkryć? Pfff... a co to za filozofia? Pierwszym co przychodzi na myśl jest porównywanie adresów IP, później wziałbym się za cookies oraz porownanie systemów (czyli user agent, rozdzielczosc, palete kolorow, czas na komputerze lokalnym itp) :>

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Może ktoś z Was będzie wiedział: jak szybko ekipa AdSense blokuje konto, bo przyznam, że ktoś mi naklikał w piatek przed południem a dziś jakby nie patrzyć to mamy niedziele (dokładnie 16:00) a moje konto nadal funkcjonuje.

Czy mam powody aby przypuszczać, że moje konto ocalało ?

Nie rozumiem Twojego podejścia. Napisać, napisałem, ale że jest weekend to jeszcze nie dostałem odpowiedzi.

Pytam się bo mi zależy a odpowidzi od Google jeszcze nie mam i nie wiadomo kiedy bede ja mial.

.Grzesiek napisał(a):
Miejcie też na uwadze to, że oni to mogą potraktować tak, że ktoś próbuje odkryć ich sposób namierzania nieprawidłowych kliknięć, więc lepiej nie dawać wzmianki o potencjalnych metodach złośliwego naklikiwania.

107316[/snapback]

No tak. Bo akurat odpowiedzą w sposób, który mogłby powiedzieć komuś cokolwiek na temat tego co dla nich najważniejsze. No bez przesady. Google to raczej poważna firma. :);)

przemeks napisał(a):

Nie rozumiem Twojego podejścia. Napisać, napisałem, ale że jest weekend to jeszcze nie dostałem odpowiedzi.

Pytam się bo mi zależy a odpowidzi od Google jeszcze nie mam i nie wiadomo kiedy bede ja mial.

Dobrze to wyrażę się bardziej precyzyjnie jak pamiętam ostatnio.

Jak wysyłamy maila do google, to zazwyczaj w ciągu 24h roboczych dostajemy odpowiedzieć od robota (prawie zawsze o ile dobrze myślę).

Natomiasy poźniej to już zależy, jak pisałem do google, żeby mi skasowali jedno konto z adsense bo nie używam, to czekałem 3 tygodnie na odpowiedź.

Więc myśle, że poczekasz sobie z tydzień napewno.

15175 napisał(a):
  .Grzesiek napisał(a):

107316[/snapback]

No tak. Bo akurat odpowiedzą w sposób, który mogłby powiedzieć komuś cokolwiek na temat tego co dla nich najważniejsze. No bez przesady. Google to raczej poważna firma. :);)

Chodziło mi o to, że pisząc w ten sposób da się poznać jako cwaniak, który chce kombinować, a nie jako uczciwie zarabiający wydawca ;)

.Grzesiek napisał(a):

Chodziło mi o to, że pisząc w ten sposób da się poznać jako cwaniak, który chce kombinować, a nie jako uczciwie zarabiający wydawca :brawa:

Wnioskując w ten sposób, wszystko jest możliwe, Idąc dalej tym tropem uważam, że może to zależeć także od jakości witryny, na której emitowane są reklamy AdSense. Wiadomo, że zależy im aby w systemie uczestniczyły najlepsze witryny, mocne merytorycznie. W związku z czym jeśli napiszemy w sprawie strony np "animowane gify" to w rzeczywistości sami idziemy na ścięcie.

Witam CoXis, z radością stwierdzam, że moje konto w AdSense dalej żyje :) Być może przedwcześnie się cieszę, ale minęło 1,5 tygodnia a ja dalej moge spoglądać w raporty :)

Myślę, że kwestia banowania kont przypada ludziom, a ci jednak biorą pod uwagę stąż oraz to, że naklikanian dokonać mogła osoba trzecia.

Odpowiedzi od Google jeszcze nie dostałe, ale znająć ich standardowy czas reakcji to moge jeszcze nieco poczekać :)

No właśnie najgorsze jest to że czytałem sobie o banowaniu i zazwyczaj odbywa się to i już, póżniej trudno się od tego odwołać i wogule są bardzo restrykcyjni.

GuiStyles.com -serwis z plikami do modyfikacji wygladu pulpitu | blog.guistyles.com - mój blog o desktop modding | coxis.webhop.net - strona o ulepszaniu wyglądu linuxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności