Skocz do zawartości

CTR 200%

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie czy Googleowcy mają na względzie to, że serwis jest już w AS od dobrego roku i zawsze systematycznie emitował reklamy w nakładzie do 7'000 wyświetleń dziennie ?

Rozumiem zbanować nowego usera, który dopiero co włączył się do AS i już ma jakieś dziwne kilki a emisja reklam liczona jest w setkach. Ale skoro tak dobrze było nam razem z G od roku to powinni wziąć to pod uwage :D

Pracownicy Google pracują w weekend ? Moge liczyć na maile na dniach ?

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Miejcie też na uwadze to, że oni to mogą potraktować tak, że ktoś próbuje odkryć ich sposób namierzania nieprawidłowych kliknięć, więc lepiej nie dawać wzmianki o potencjalnych metodach złośliwego naklikiwania.

107316[/snapback]

Odkryć? Pfff... a co to za filozofia? Pierwszym co przychodzi na myśl jest porównywanie adresów IP, później wziałbym się za cookies oraz porownanie systemów (czyli user agent, rozdzielczosc, palete kolorow, czas na komputerze lokalnym itp) :>

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Może ktoś z Was będzie wiedział: jak szybko ekipa AdSense blokuje konto, bo przyznam, że ktoś mi naklikał w piatek przed południem a dziś jakby nie patrzyć to mamy niedziele (dokładnie 16:00) a moje konto nadal funkcjonuje.

Czy mam powody aby przypuszczać, że moje konto ocalało ?

Nie rozumiem Twojego podejścia. Napisać, napisałem, ale że jest weekend to jeszcze nie dostałem odpowiedzi.

Pytam się bo mi zależy a odpowidzi od Google jeszcze nie mam i nie wiadomo kiedy bede ja mial.

Miejcie też na uwadze to, że oni to mogą potraktować tak, że ktoś próbuje odkryć ich sposób namierzania nieprawidłowych kliknięć, więc lepiej nie dawać wzmianki o potencjalnych metodach złośliwego naklikiwania.

107316[/snapback]

No tak. Bo akurat odpowiedzą w sposób, który mogłby powiedzieć komuś cokolwiek na temat tego co dla nich najważniejsze. No bez przesady. Google to raczej poważna firma. :);)

Nie rozumiem Twojego podejścia. Napisać, napisałem, ale że jest weekend to jeszcze nie dostałem odpowiedzi.

Pytam się bo mi zależy a odpowidzi od Google jeszcze nie mam i nie wiadomo kiedy bede ja mial.

Dobrze to wyrażę się bardziej precyzyjnie jak pamiętam ostatnio.

Jak wysyłamy maila do google, to zazwyczaj w ciągu 24h roboczych dostajemy odpowiedzieć od robota (prawie zawsze o ile dobrze myślę).

Natomiasy poźniej to już zależy, jak pisałem do google, żeby mi skasowali jedno konto z adsense bo nie używam, to czekałem 3 tygodnie na odpowiedź.

Więc myśle, że poczekasz sobie z tydzień napewno.

107316[/snapback]

No tak. Bo akurat odpowiedzą w sposób, który mogłby powiedzieć komuś cokolwiek na temat tego co dla nich najważniejsze. No bez przesady. Google to raczej poważna firma. :);)

Chodziło mi o to, że pisząc w ten sposób da się poznać jako cwaniak, który chce kombinować, a nie jako uczciwie zarabiający wydawca ;)

Chodziło mi o to, że pisząc w ten sposób da się poznać jako cwaniak, który chce kombinować, a nie jako uczciwie zarabiający wydawca :brawa:

Wnioskując w ten sposób, wszystko jest możliwe, Idąc dalej tym tropem uważam, że może to zależeć także od jakości witryny, na której emitowane są reklamy AdSense. Wiadomo, że zależy im aby w systemie uczestniczyły najlepsze witryny, mocne merytorycznie. W związku z czym jeśli napiszemy w sprawie strony np "animowane gify" to w rzeczywistości sami idziemy na ścięcie.

Witam CoXis, z radością stwierdzam, że moje konto w AdSense dalej żyje :) Być może przedwcześnie się cieszę, ale minęło 1,5 tygodnia a ja dalej moge spoglądać w raporty :)

Myślę, że kwestia banowania kont przypada ludziom, a ci jednak biorą pod uwagę stąż oraz to, że naklikanian dokonać mogła osoba trzecia.

Odpowiedzi od Google jeszcze nie dostałe, ale znająć ich standardowy czas reakcji to moge jeszcze nieco poczekać :)

No właśnie najgorsze jest to że czytałem sobie o banowaniu i zazwyczaj odbywa się to i już, póżniej trudno się od tego odwołać i wogule są bardzo restrykcyjni.

GuiStyles.com -serwis z plikami do modyfikacji wygladu pulpitu | blog.guistyles.com - mój blog o desktop modding | coxis.webhop.net - strona o ulepszaniu wyglądu linuxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności