Skocz do zawartości

Rozbijanie tematyki

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio wraz z nadejściem wiosny biegam hobbystycznie na mecze lokalnej piłki. Utworzyłem podstronkę na mojej stronce tak aby umieszczać tam zdjęcia i przy okazji zyskać nowych uzytkowników.

Nie powiem po dwóch tygodniach widzę jakiś tam efekt. Co weekend jest w ciągu 2-3 dni jakieś 250-300 unikalnych wizyt więcej. Fajnie po ludziska sobie sami linkują ze swoich stronek no i jeszcze ludzi się poznaje bo jest zainteresowanie zdjęciami sportowymi ale

- czy w pewnym sensie nie rozdrobni mi tematyki strony i w ogólnym rozrachunku nie wpłynie mi na pozycje strony we frazach które "dopinguje" ?

Przy okazji jak ktoś z Lubelskiego zapraszam do obejrzenia fotek - grafika podstronki do wymiany więc nie komentować :)

lubelska piłka

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

hehe no co racja to racja. Moja aktywność na forum wiąże się z dodawaniem precli. Dodam kilka i coś mi przyjdzie do głowy :)

Ale pocieszę Cię, zwykle taką aktywność mam góra raz na dwa-trzy tygodnie :)

A co do zdjęć to nie są zdjęcia jednego klubu. Wybieramy sobie ze znajomymi - naszym zdaniem najciekawszy mecz w regionie i tam się udajemy - jeden prowadzi relacje na żywo, ja robię zdjęcia a reszta upaja się pięknem regionalnego futbolu :)

A w zakresie pytania to może w jakiś sposób dopomóc czy raczej zaszkodzić?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności