Skocz do zawartości

Wordpress - cały content jako link

frogii1990

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanko mam.

Prowadzę serwis https://www.wkf.failphoto.pl oparty na wszystkim dobrze znanym wordpress-ie

Chciał bym aby po kliknięciu na "odtwarzanie" zamiast odtwarzania przenosiło na single wpisu czyli tak jak by ktoś kliknął na tytuł.

Prościej mówiąc jak zrobić aby cała zawartość wpisu nie zależnie od tego czy jest to film zdjęcie tekst itp. był to jeden link do wpis.

Pozdrawiam !

jedne co mi przychodzi na mysl to ze wstawiasz obrazek wygladajycy jak filmik

takie rozwiązanie nie załatwia sprawy bo już wcześniej o nim myślałem.

Dodam, że udało mi się zrobić tak by cały content czyli treść była linkiem (po najechaniu myszą wyskakuje odpowiedni link) ale nie wiem jak zablokować odtwarzanie youtube na tej jednej stronie czyli głównej. Ponieważ mimo tego ze filmik jest teoretycznie linkiem to odtwarzanie i tak startuje

EDIT: Zna ktoś jakiś sprytny sposób np. na zablokowanie zawartości dzięki czemu ramka z filmem była by traktowana jako sztywny obiekt a nie multimedialny ?

no właśnie w tym problem a jak ja codziennie dodaje ok 50 filmów to już ja widze jak robie z tego wszystkiego screnny... a napewno inni którzy dodają filmy przy pomocy formularz będą się w to bawić

Jakieś inne pomysły ? np. jak nałożyć przezroczysty obraz na to albo coś podobnego ?

Temat a raczej problem rozwiązany. Dzięki wtyczce podanej powyżej. Udało się wszystko w całości zautomatyzować bez zbędnych ceregieli.

EDIT: Problem kolejny.

Jakieś dziwne coś się zrobiło.

www.wkf.failphoto.pl przypominam adres.

Kiedy kliknie się na jakiś film i na dole wyświetlane są podobne wpisy to wszystko gra ale ikony wpisów przypisuje z kosmosu ktoś ma jakiś pomysł co jest przyczyną tego błędu?

EDIT2: chwilowo nieaktualne... walczę z tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności