Skocz do zawartości

Indeksowanie linkow

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzylem swieze zaplecze tematyczne jakis miesiac temu. Zostalo w 90% zaindeksowane przez g. linki do strony pozycjonujacej wstawilem dosc szybko, wiec mozna powiedziec, ze sa na stronie tez od ok. miesiaca. nowe wpisy pingowalem jak zawsze. do tej pory g. nie zaindeksowal ani jednego linku z zaplecza, a jest ich tam kilka. do zaplecza biegnie ok. 100 BL. Co jest??

New Discount Codes available online now.

nie ma "marnych" pytan. poza tym jesli ktso zadaje mi pytanie dot. watku, ktory ja rozpoczalem, to rzecza naturalna jest, ze na nie odpowiem, bo mnie to interesuje. szczegolnie jesli pytania sa stawiane przez osoby, ktore sie na SEO "troche" znaja...

zgadzam sie, ale... w takim dlaczego cenzura zadal pytanie:

Jeżeli chodzi Ci o linki wyskakujące w Googlu pod komendą link: to musisz jeszcze poczekać kilka miesięcy. W siteexplorerze, linki powinny się pojawiać maksymalnie po kilku dniach
?

ja pytam o siteexplorera w tej chwili. cos musi byc na rzeczy...

nie zmienia to faktu, ze linkowac dalej bede tak czy tak;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności